Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti minden gond nélkül tudtok vonzódni a várandós párotokhoz?
Nekem még nem látszik az állapotom- nagyon-, de hamarosan fog, és félek, hogy bár továbbra is szeretni meg tisztelni fog és hűséges lesz, a fizikai vonzalom részéről csökkenni fog. A férjem szerint csak az a nő csúnya, aki kövér, illetve megjegyezte, hogy neki amúgy nem fétisei a terhes nők, szóval tulajdonképpen azon kívül, hogy az ő gyerekéről és az ő feleségéről van szó, nem igazán van más oka miért vonzódni hozzám.
Egyébként nem arról van szó, hogy mindig is nádszál vékony lettem volna, mindig is volt rajtam fogni való, de a hasam az valahogy pont lapos volt és homokóra alkatom van(volt), szóval nem önmagával a súlygyarapodással van a "gond", hanem kifejezetten a pocakkal.
Szerintetek? Egy őszintén szerelmes férfi, aki amúgy akarta a babát, tud így is vonzódni a feleségéhez? Nálatok hogy volt? Oké, hogy nem csalna meg, bízom benne ennyire, de azért szex nélkül sem szeretném eltölteni a maradék kb öt hónapot, főleg, hogy egyre növekszik a szexuális étvágyam.
”azon kívül, hogy az ő gyerekéről és az ő feleségéről van szó, nem igazán van más oka miért vonzódni hozzám"
Roppant "pozitiv" h egyetlen értéked sem emeli ki, de ugye nem ismerem, fogalmam sincs h néz rád, de ebbôl kiindulva max ugy h aha ottvan a szobában, na hol a söröm.
A feleségem két hónapja hozta világra a fiamat, így viszonylag friss az élmény:
1; A terhes has és a kövér has TELJESEN más dolog. Nulla kapcsolat van köztük.
2; Hogy más terhes nőkre nem kíván rá az ember, az azért elég normális. :) (márcsak biológiailag is: szex célja utódom nemzése, és ha terhes valaki - nem tőlem - akkor elég hiábavaló vele szexelni...)
3; Kívántam a feleségemet a terhesség alatt is. A megnagyobbodó mellek előnyt is szoktak még jelenteni. :) Ugyanakkor van hogy az anya vagy épp az apa elkezdi kerülni a (közösüléses) szexet, mert hát megnyomom a gyereket... (nem, a finisht leszámítva, amikor már süllyed a méhszáj nem fog tudni bekopogni apuka... )
31F
Spec a terhesség ideje alatt kezdtem igazán beleszeretni.
Előtte se volt kevés a szex, de, ahogy nőtt a hasa egyre jobban kívánták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!