Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy találjunk vissza egymásho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjunk vissza egymáshoz miután megszületett a babánk?

Figyelt kérdés

Előtte minden jól ment köztünk, 10+ év után lett gyerek az ő kívánságára, én nem igazán akartam.

Mióta megszületett a baba azóta egyre jobban távolodunk el és nem csak az időhiány miatt.

Csalódtam a viselkedésében a gyerekkel szemben, nem kedves vele, sokszor idegbeteg. Általában nagyon igyekszik segíteni, de máskor hiába könyörgök hogy segítsen se kép, se hang, csak gépezik. A kisbabától várná el hogy alkalmazkodjon hozzá, mert ő gépezni akar, játszani felnőtt férfi létére és ki van akadva ha a csecsemő ezt nem fogja fel. Kicsit depressziósnak is tűnik, de pszichológushoz nem akar menni. Vagyis a szájával igen, de konkrér lépéseket nem tesz. Panaszkodik hogy kevés az intimitás de mikor este végre ágyba kerülünk és a gyerek alszik, lehetne bújni, szexelni akkor is inkább másik szobában gépezik, akkor mégis hogy várja hogy legyen valami? A viselkedése miatt amúgy is inkább taszít a gondolat, de azért igényem nekem is lenne. Állandóan ígérget és nem tartja be, csak sírva hiteget hogy mostantól megjavul. Házi munkában se segít, csak ha felszólítom 5x és utána sóhajtozik hogy már megint kell csinálni valamit. A sóhajtozásnál nyílik a bicska a zsebemben. Nem azt mondom hogy neki nincs elég baja mert dolgozik is, nagyobb rajta a nyomás de én se pihenhetek, nekem sincs párkapcsolatom jelenleg, senkivel nem tudok 2 szót váltani, állandóan a babát kell ellátnom, leülni nincs időm. Szóval segít meg igyekszik, ezt nem tagadom, de a hozzáállása katasztrófa a gyerekhez, hozzám, az élethez...sokat veszekszünk de olyankor velem is úgy beszél mint előtte soha nem engedett volna meg magának. Ha szólok megsértődik, ha nem szólok nem veszi észre magát hogy előbb a kötelesség utána a szórakozás. Teljesen kiábrándultam belőle. Már a válason gondolkozom hogy tudnám megoldani hova mehetnék gyerekkel, miből fogunk megélni ha ez bekövetkezik. Vissza tudunk még találni egymáshoz? Hogyan kaphatnám vissza a normális, kedves férjemet, aki szerette a kisgyerekeket ?

2022. dec. 23. 11:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Hát, ezt választottad. Nem ismerted, hiába éltél mellette 10 évig. Már előtte is ilyen volt, csak te ezt nem láttad. Most árad, ömlik a panasz, nem érted mi van. Hát most ez van. Vagy megszokod, vagy elválsz, vagy ő lép le, ha megunja, hogy nem tud gépezni nyugodtan.
2022. dec. 23. 11:11
 2/15 anonim ***** válasza:
68%

Mennyi idős a baba?

Sajnos van ilyen. Soha nem lehet tudni, hogy viszonyul a férfi (vagy nő) a gyerekhez, csak ha már megszületett. Egyáltalán nem biztos, hogy voltak előjelek. Hogy milyen egy gyerek, mennyi munkával és lemondással jár, azt igazából senki sem fogja fel addig, amíg meg nem születik.

2022. dec. 23. 11:19
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy, ott kell hagyni, fizesse a gyerektartast.
2022. dec. 23. 11:24
 4/15 anonim ***** válasza:
9%

Fú az ilyeneknek mint az utolsó csak annyit kívánok, hogy egy árva forintja se legyen és abból keljen kilábalnia :D

Kérdező, szoktatok beszélgetni? Mármint nem ilyen hétköznapi dolgokról, hanem olyan amiről sokat lehet és nem hétköznapi.

2022. dec. 23. 11:41
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem fog megvaltozni és neked nem ezen kell agyalni, hanem a gyerek érdekeit nézni.

Szerinted nem érzi a feszültséget kettőtök közt? Vagy, hogy az anyja boldogtalan?

DEHOGYNEM!

Ha a ferjednek többet ér, hogy gepezzen, mint veletek foglalkozzon az egyszerűen undorító.

Tudod ebből mi lesz? Nem csak játszani fog, hanem más nőkkel trecselni és megcsal/elhagy.

Úgyhogy a tanácsom az, hogy váljatok el, ha eddig nem becsült meg titeket nem fog később sem sajnos.

2022. dec. 23. 11:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt tervezem ha megint betelik a pohár vagy nem változtat, egy időre elköltöznék a szüleimhez, hátha észbe kap. Már megkértem őt is hogy menjen, mert nekem nehezebb elcuccolni a sok babával kapcsolatos holmit, de persze nem ment, ezért muszáj lesz nekem. Szájhősködni bárki tud aztán úgyse tart semeddig a változás.
2022. dec. 23. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Megpróbálhatod, de nem látom értelmét, mert vissza mész és lehet ugyanúgy azt fogja tenni, nem biztos, hogy azonnal, lehet egy hét/hónap után csak, de újra neki áll az életmódjának.

Akkor ismét elhagyod, vagy tursz?

Egyáltalán mire fel depressziós? Örülni kellene, hogy van egy felesége és főleg, hogy egy gyereke!!!

Ha tényleg az, akkor változtasson ne csak mondja, hiszen a házasság és az ő érzései múlnak rajta.

2022. dec. 23. 12:03
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Én azért egy 10+ éves párkapcsolat esetén megpróbálnám, hogy esetleg egy párkapcsolati tanácsadás nem tud-e valamit segíteni.

Hátha ha mástól is hallja, hogy amit csinál az gázos, akkor könnyebben elfogadja.

A másik, hogy válás előtt én azért megpróbálkoznék egy bébiszitterrel vagy egy takarítónővel. Hátha ha könnyebb lesz az életetek, akkor ti is megértőbbek lesztek egymással.

2022. dec. 23. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

Egy nagyranőtt csecsemő. Tipikus, átlagos, nem kirívó viselkedés (sajnos). Te átnevelni már nem fogod tudni ha vért izzadsz se. Azt a szüleinek kellett volna idejében elkezdeni, de gondolom szokásos hagyományos nagymagyar szellemben nevelkedett: a kiskirálynak a segge ki legyen nyalva, megmozdulnia se kelljen. Itt az eredmény, és ez tömeges jelenség.

Nincs mit tenni, megszoksz vagy megszöksz. A gyerek viszont az ő felelőssége is, ha emberileg képtelen ellátni ezt a terhet, akkor majd anyagilag fogja. Az a minimum.

2022. dec. 23. 12:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy pont nagyon sokat ugráltatták mai napig is mindenkinek segít mindenben, szülei is mindenben rá támaszkodnak, emiatt mi háttérbe szorulunk. De a hagyományos szellemben nevelték, a "női munkákra" nem volt gondja sose. De nem zárkózik el tőle, sose hallottam a szájából ilyen megkülönböztetést csak én próbáltam körülírni.
2022. dec. 23. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!