Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csak a gyerek megszületése után veszik észre hogy lusta disznó a párjúk?
Előtte is az volt, mit kell ezen csodálkozni?
Ha egy lusta, bunkó, és önző embert választotok akkor mit csodálkoztok utána?
#2 vagyok
Hozzátenném hogy nyilván nem mindig ez a helyzet, vannak nők akik tényleg lusta dögbek szülnek majd utána csodálkoznak, a válaszom arra utalt hogy létezik olyan, hogy tényleg a baba után lett "lusta dög" otthon apu.
1
Azert mert elotte bombacsinik voltak, szules utan meg tehenne valtoztak.
Gondolom mert így három embert kell ellátniuk, nem csak magukat és a párjukat,ami jelentősen több munka.
Ahhoz egy életen keresztül hozzászoktak hogy az összes párjuk gondját kell viselni valamilyen szinten, mert házimunka tekintetében kb minden férfi egyformán parazita, de a gyerek újdonság - segít felébreszteni őket ebből a szolgálólány mentalitásból.
Mert a nő otthon marad a gyerekkel és ha már úgy is otthon van sokaknak természetes hogy akkor a teljes háztartás is az övé.
Előtte mindketten dolgoztak, pénzt kerestek és így jó esetben megosztották az otthoni teendőket. De egy gyerek születése borít mindent. A nő otthon van, pénzt alig kap. Még mindig rengetegen gondolják hogy egy kisbaba vagy gyerek mellett bőven van szabadidő, úgyis otthon vagy, csináld meg.
Nem akartam végtelenségig nyújtani a kommentem. Igen, van amikor a túlóra kifogás a menekülésre, meg van olyan is amikor tényleg a plusz pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!