Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a párokról akik közös gyerek megszületése után nem sokkal tartanak fehérruhás, fátylas lakodalmat?
Összvissz 1 ismerősöm van, aki vallási okokból szűzen ment férjhez.
Ennyi erővel senkinek sem illene a fehér ruha.
Amúgy arra szoktam gondolni, hogy mekkora szívás lehet kisgyerek mellett esküvőt szervezni és hogy vajon miért olyan fontos nekik.
Nem igazán értettem soha, egyszerű magamutogatás meg önmaguk győzködése arról, hogy ez egy komoly kapcsolat. Ilyenkor kb csak azért történik a dolog mert becsúszott a gyerek.
Ha valaki biztos a kapcsolatában akkor a gyerek megszületése után kb az utolsó gondolata lesz, hogy hát mégis csak lagzi kéne. Egyszerűen csak ha addig nem érezték szükségét mert jó a kapcsolat akkor nem fogják a gyerek miatt sem. Legalább is én eddig csak ilyet láttam. Ilyen esetekben lagzi után 1-2 évvel megy is a válás, a kapcsolat már a gyerek előtt se volt jó. Ha valakinek tényleg fontos a házasság az elmegy és 2 tanúval egybekelnek. Ahol kell a felhajtás meg a bizonygatás ott gondok vannak.
Nálunk így volt, egyéves volt a gyerekünk. Legalább nem mondtuk el azt a maszlagot ezerszer, hogy az esküvőnk életünk legszebb napja, mert nem. Az volt, amikor a gyerekünk megszületett.
Pont nem érdekel(t), hogy ki mit gondol.
Templomi esküvőnk amúgy nem volt, mert nekünk nincs képzelt barátunk, mint a kérdezőnek. A fátylam meg csak dísz volt hátul, nem hajtottam az arcomba.
Kedves #8-as :)
Miből gondolod az utolsó bekezdésedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!