Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tesznek fel olyan kérdéseket amire a választ nem szeretnék hallani?
Pl: Akkor is szeretnél e ha…..?
Vagy pl: Kővér vagyok ebben a ruhában?
Azért kérdezi meg, mert nem tudja magáról, hogy a válaszok egy részét nem fogja tudni megfelelően kezelni. Vagy azért, mert neki van egy előfeltételezése, és azt akarja megerősíteni a válasszal.
Ez tulajdonképpen már önismereti témakör.
Az a nő, akinek helyes önismerete van, nem fog olyan kérdést feltenni, amiről tudja, hogy konfliktust eredményezhet. De az ilyenek szerintem már dolgoznak is magukon, hogy fejlődjenek.
#8 voltam.
A nők azt szeretnék, ha az őszinte véleményed az lenne, amit kinéznek belőled. És csalódnak, hogy nem az.
Azt hiszi, szereted, és valami őszintén szerelmes választ fogsz adni.
Mikor kérdezett tőled ilyet nő? Mert én ezt 20 évvel ezelőtt hallottam utoljára ilyen "de utálom a feleségem" viccben.
Szerinted aki 20 kilót hízik és le kell cserélnie a ruháit, az megkérdezi, hogy hízott-e?
"Nagy ebben a fenekem?"
"Hatalmas, és így imádom."
Ha nem ezt gondolod, miért vagy együtt olyannal, aki nem tetszik?
Adams familyben Mortisha:
- Szerinted híztam Gomez?
- Remélem!... akkor több szeretni való lesz rajtad!
Mert buták.
Én férfiként megtanultam, mert megtanították otthon, a suliban, a kiképzésen, és az életben, hogy sosem kérdezek olyat, amire nem akarom tudni a választ, és ha lehet csak olyat kérdezzek, amire tudom a választ.
Így nem érhet csalódás, valamint kiszűrhető, hogy ki hazudik.
A "boldog tudatlanság" nem rossz ám. És a struccpolitikai is működhet.
Pl.: Melyik élet jobb szerinted egy nőnek?
A.: Irígyelt felesége egy menő sebészfőorvosnak, budai lakással, sportkocsival, nyaralással, síeléssel. Cserébe a doktor úr néha megrak 1-1 medikát, vagy gyógyszerdíler csajt.
B.: Válás. Csepeli lakótelep garzonja. BMW helyett BKV. Orvosbál helyett meg a helyi nyugdíjasklub összeröffenése. Nyaralás meg az anyjáéknál, Bodrogfos-alsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!