Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem borzasztó? Hát ez mi?
Adott a szituáció:
Ebéd után Kakaós csigát eszem, a közepe van már csak. Odajon:
De jó ezt nekem hagytad?
Én:megeheted ha akarod
Ő: nem kéred már?
Én: hát megennem, de ha kéred megeheted.
Erre kiviharzik hogy neki ez így nem kell...
Mert nem szívesen adom...
Hat nem birom. Óvodás szint.
Ez szimplán csak elb*sz*tt kommunikáció mindkét részről.
Ő férfi, nem gondolatolvasó, nem akar kombinálni. Egy eldöntendő kérdésre adott feltételes móddal tűzdelt kijelentő mondat számára NEM VÁLASZ.
Az a válasz, hogy "nem, ezt meg szeretném még enni" VAGY "igen, tessék, edd meg".
Az ő részéről meg az volt a baromság, hogy nem úgy kezdte, hogy "fú de jól néz ki az a csigaközép ( :D ), nekem adod, megehetem?" hanem ilyen célozgatós-vicceskedős.
Szóval ketten összehoztatok egy jó kis duzzogást a semmiből :D Gratulálok!
Javaslatom: tanuljatok kommunikálni!
Én férfiként a kajálás elején szívesen adok, de...
...AZ UTOLSÓ FALATOT? MÉG MIT NEM! HAGGYÁ BÉKÉN!!!
Meg kell neki mondani, hogy bocs, ez az enyém.
Nekem mondjuk eszem ágában nincs elkuyerálni a barátom kajájának utolsó két falatját, ha "az a legjobb része", akkor sem.
Más: egy férfinak mondd meg, mi a nyűgöd, ne célozgass!
De jó vagy nekem hagytad.
Válasz A: nem, bocsi.
Válasz B: igen, edd csak meg.
Ilyen rém egyszerű.
Én ott zárnám le ezt a kérdést hogy "de jó ezt nekem hagytad?" - Nem, és bekapnám.
Basszus sokszor olyan itt mintha a tini kapcsolatokban vagy a gyerekvállalás/kisgyerekekben lennék... Ezek trollkodások vagy komolyan léteznek ilyen emberek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!