Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem borzasztó? Hát ez mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem borzasztó? Hát ez mi?

Figyelt kérdés

Adott a szituáció:

Ebéd után Kakaós csigát eszem, a közepe van már csak. Odajon:

De jó ezt nekem hagytad?

Én:megeheted ha akarod

Ő: nem kéred már?

Én: hát megennem, de ha kéred megeheted.

Erre kiviharzik hogy neki ez így nem kell...

Mert nem szívesen adom...

Hat nem birom. Óvodás szint.

2022. nov. 10. 11:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
#11! Akkor 2 lehetőség van. A férjed is egy olyan mártír, mint te, és soha nem esztek semmit, mert azon vitáztok, hogy nem, drágám, ez a tiéd, hisz te vagy az első. Vagy hozzámentél egy akkora "bunkóhoz", mint a kérdező 😂
2022. nov. 10. 19:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez szimplán csak elb*sz*tt kommunikáció mindkét részről.

Ő férfi, nem gondolatolvasó, nem akar kombinálni. Egy eldöntendő kérdésre adott feltételes móddal tűzdelt kijelentő mondat számára NEM VÁLASZ.

Az a válasz, hogy "nem, ezt meg szeretném még enni" VAGY "igen, tessék, edd meg".

Az ő részéről meg az volt a baromság, hogy nem úgy kezdte, hogy "fú de jól néz ki az a csigaközép ( :D ), nekem adod, megehetem?" hanem ilyen célozgatós-vicceskedős.

Szóval ketten összehoztatok egy jó kis duzzogást a semmiből :D Gratulálok!

Javaslatom: tanuljatok kommunikálni!

2022. nov. 11. 14:09
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
Birom azt, amikor valaki csak a legjobb falatra palyazik..bezzeg a szele nem kell! Duzzogjon csak!
2022. nov. 11. 19:04
 24/27 anonim ***** válasza:
76%

Én férfiként a kajálás elején szívesen adok, de...

...AZ UTOLSÓ FALATOT? MÉG MIT NEM! HAGGYÁ BÉKÉN!!!

2022. nov. 14. 22:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell neki mondani, hogy bocs, ez az enyém.

Nekem mondjuk eszem ágában nincs elkuyerálni a barátom kajájának utolsó két falatját, ha "az a legjobb része", akkor sem.

2022. nov. 15. 21:15
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Más: egy férfinak mondd meg, mi a nyűgöd, ne célozgass!

De jó vagy nekem hagytad.

Válasz A: nem, bocsi.

Válasz B: igen, edd csak meg.

Ilyen rém egyszerű.

2022. nov. 15. 21:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Én ott zárnám le ezt a kérdést hogy "de jó ezt nekem hagytad?" - Nem, és bekapnám.

Basszus sokszor olyan itt mintha a tini kapcsolatokban vagy a gyerekvállalás/kisgyerekekben lennék... Ezek trollkodások vagy komolyan léteznek ilyen emberek? :D

2022. nov. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!