Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem borzasztó? Hát ez mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem borzasztó? Hát ez mi?

Figyelt kérdés

Adott a szituáció:

Ebéd után Kakaós csigát eszem, a közepe van már csak. Odajon:

De jó ezt nekem hagytad?

Én:megeheted ha akarod

Ő: nem kéred már?

Én: hát megennem, de ha kéred megeheted.

Erre kiviharzik hogy neki ez így nem kell...

Mert nem szívesen adom...

Hat nem birom. Óvodás szint.

2022. nov. 10. 11:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%
Nőként írom, így nekem sem kellene . Akkor zabald meg bmeg. Én ha szívesen adok valakinek valamit akkor nem mondom hogy amugy én is megettem vagy megtartottam volna . Soha nem ennek meg valamit amit tudom hogy a gyerekem vagy a párom is szívesen megenne. Nekem ők az elsők, utána jövök én .
2022. nov. 10. 13:50
 12/27 anonim ***** válasza:
14%

#11: Na ezt mondom én is.

3-as vagyok, akit lehurrogtak.

Kérdezőnek valószínű nem volt testvére. Mi még az egyetlen túrórudit is megfeleztük öcsémmel, amit anyukám hetente egyszer meg tudott venni 40 évvel ezelőtt.

2022. nov. 10. 13:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De mégis miért kéne a saját kajáját odaadnia? Eleve mi ez a kuncsorgás? Nekem van testvérem, pont ezért inkább gyorsan befalok mindent, ha arról van szó, mert megtanultam, hogy ha nem így teszek, akkor nekem nem jut. Ez a mártíromkodás meg... A gyereknek meg a férjemnek veszek külön sajátot, így nem kell az enyémet odaadni nekik. Nehogy már ez legyen az önzetlenség meg a szeretet fokmérője, jézusom. És míg az teljesen rendben van, hogy a 2 éves kislányom odajön hozzám csillogó szemekkel elkérni az utolsó falatot (a legjobb! részt) a kakaós csigából vagy az akármiből, amit éppen eszek, egy felnőtt férfi ne legyen már ennyire nyüzüge, hogy az asszony szájából kinézi a falatot, jézusom.
2022. nov. 10. 14:03
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

A másik szájából elég nagy parasztság kinézni a falatot. Ha éhes, akkor vegyen elő egyet magának, ha nem kell egy egész akkor vágja félbe a többit meg csomagolja el.

De neked sem kellett volna mismásolnod, hanem simán határozottan azt mondani, hogy nem. Amit te csináltál az is gyerekes. Jajj na jóóóó, odaadom, hogy rendesnek tűnjek, de olyan hangsúllyal mondom, hogy érezze a másik, hogy igazából nem akarom odaadni és azt várom, hogy utasítsa el. Nem az a baj, hogy nem adtad oda, én se adtam volna. A közepe a legjobb része, azt hagyod a végére. De tanulj meg nemet mondani a játszmázás helyett.

2022. nov. 10. 14:10
 15/27 anonim ***** válasza:
9%
Nem vagyunk egyformák. Én sosem sajnáltam a páromtól a kajámból. Ha tudom, hogy valamit szeret, most miért nem tudom megkínálni? Jézusom! Ez nem mártírkodás, hanem szeretet. Meg nem tudnám enni az utolsó falatot, hogy ne osszam meg vele.És igen, ő is szokott adni nekem, ha éppen finomat eszik, és tudja, hogy imádom, és éppen kimegyek a konyhába.
2022. nov. 10. 14:13
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Undorító a kaja tarhálás. Engem nem érdekel, ha valakit nem zavar, akkor nyugodtan osztogassa el a maradékait, de más kajájában ne turkáljon.
2022. nov. 10. 14:28
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
Kakaóscsiga közepét sose adnám oda senkinek:D
2022. nov. 10. 14:30
 18/27 anonim ***** válasza:
22%
Hát megérett az emberiség a pusztulásra a válaszokat olvasva. Itt mindenki önző, senki nem ad a másiknak semmit, minden IS csak az övé.
2022. nov. 10. 14:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor megfelezem a maradék csigát, így jut is, marad is.
2022. nov. 10. 15:04
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
A te reakciód is ovodás. Vagy edd meg, vagy ne. De ne add oda beki szájhúzva.
2022. nov. 10. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!