Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem borzasztó? Hát ez mi?
Adott a szituáció:
Ebéd után Kakaós csigát eszem, a közepe van már csak. Odajon:
De jó ezt nekem hagytad?
Én:megeheted ha akarod
Ő: nem kéred már?
Én: hát megennem, de ha kéred megeheted.
Erre kiviharzik hogy neki ez így nem kell...
Mert nem szívesen adom...
Hat nem birom. Óvodás szint.
hát valószínűleg csak abban az esetben akarta megenni, ha neked tuti biztos egyáltalán nem kell már.
de most komolyan, ezen a szituáción megsértődött?
Én nőként mondom, mindketten óvodások vagytok. Mert ha elfogadta volna, akkor pedig te sértődtél volna meg.
Én odaadtam volna szívesen a belsejét. Már megettem a java részét, miért ne adtam volna? Egyébként a közepéből is adhattál volna egy falatot neki, ha annyira sajnálod, hogy az egészet nem adod.
Hát eleve amikor eszek valamit, akkor miért feltételezné, hogy a maradékot, ami még a kezemben van, neki szánom? :D Kb mintha ennél egy szendvicset, és az utolsó két falatnál odamennék hozzád, hogy dejó, ezt nekem hagytad? :D
Kicsit olyan ez, mintha direkt keresett volna valami konfliktusforrást, amin megsértődhet, mert olyan kedve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!