Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Örülnétek ha a párotok megkérné a kezeteket?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 10:25
A kérdező szavazást indított:
Már megkérte és örültem neki. 😃
Már megkérte, de nem örültem neki. ☹️
Még nem kérte meg, de örülnék neki. 🙂
Még nem kérte meg és remélem a közeljövőben nem is fogja. 😐
29 szavazat
2/6 anonim válasza:
Én várom, nagyon örülnek neki :)
3/6 anonim válasza:
Mi mar megbeszeltuk mikor fogunk osszehazasodni, tehat megvan a datum, megvan a helyszin, a gyuruk, osszeirtuk a vendegsereget, korvonalazodik a torta is, szoval en elvagyok eljegyzes nelkul is. Persze igent mondanek es orulnek is neki, de igy, hogy mi mar elterveztuk az eskuvot, nem erzem az eljegyzes hianyat.
5/6 anonim válasza:
Már megkérte régesrég, 3 éve házasok vagyunk.
6/6 anonim válasza:
Már megkérte, és nagyon örültem neki. 11 éve vagyunk házasok:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!