Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan nagyon bonyolult a házasságban, hogy az emberek nem tudnak elválni?
#9nek
Előtte egy (1, azaz egy db) közös lakást tartottunk fel két fizuból, most kettőt (2, azaz kettö db) kéne.
Hol élsz te? ;D
67 négyzetméter.
És igen, két válni készülő negyvenes két kétszázezres fizuból nem tud szétköltözni.
Attól még, hogy az arcomba nyomod, hogy ez téged irritál, attól még tény.
67 nm szerinted nem sok? van 8 nm-es lakás is.
Elég gáz, hogy 40 évesen 200 ezret keresel.
5 embernek? Lol
Igazad van, mindketten gázos tanárok vagyunk, szóval dögöljünk meg, 25 év után még sok is az a 200 ezer ;D
Gyerekeket meg tudod azért vállaltunk, mert mi sem így képzeltük az elején. Most megleptelek, ugye? ;)
Na jó, részemről téma lezárva,vár a háztartás.
Remélem 20 év alatti vagy, akkor még én is fekete-fehérben láttam mindent.
Szia
Mert szerinted teljesen normális 3 gyereket vállalni a semmire?
30 felé tartok, de sokkal felelősségteljesebb és intelligensebb vagyok, mint hogy a semmire gyereket vállalni. Pedig mi 1 millió fölött keresünk férjemmel.
"Gyerekeket meg tudod azért vállaltunk, mert mi sem így képzeltük az elején. Most megleptelek, ugye? ;)"
Pont ez a baj, hogy csak elképzelésre vállaltatok. Meglepni meg szerintem senkit sem leptél meg. Sokan hazárdíroznak a gyerek vállalással a majd lesz valahogy c. szokásos elképzeléssel. Aztán jó nem lesz ugye, ami szintén nem meglepő. És akkor ömlik a panaszkodás, ami megint nem meglepő.
"de sokkal felelősségteljesebb és intelligensebb vagyok"
AKkor meg ne oszd itt az észt, mint egy hülyegyerek. SOkan vannak különböző élethelyzetben.
"Elég gáz, hogy 40 évesen 200 ezret keresel."
Inkább az a gáz, hogy vannak olyan szakmák, amelyeket nem fizetnek meg normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!