Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Bonyolult kapcsolat? Szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult kapcsolat? Szerető és a feleség?

Figyelt kérdés
Nem kérek kritikát csak tanácsot ti mit tennétek. Megcsaltam a feleségem több hónapon keresztül...megtudta a dolgot mivel kiszedte belőlem. Az a gondom nem tudok köztük választani. A feleségemmel jó viszonyba jöttem el nap mint nap felhívom elhívom őt ide oda. Csókolozzunk ugyanúgy és újra érzem azt a vibrálást mint a legelején. Annyira gyönyörű feleségem van mondtam neki hogy hiányzik. Bármikor le tudnánk feküdni mert meg van a kémia köztünk és egyre erősebb. A szeretőm az meg féltékeny állandóan még akkor is mikor a feleségemet fel se hívom nem is találkozzunk ez engrm kiakaszt teljesen. Szerintetek mit tegyek? Azt hittem nem szeretem már a feleségem,de csak szerelmes vagyok bele.
2016. júl. 28. 11:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
En azt tanacsolom ulj le a sarokba es varj addig amig ra nem jossz miert vagy egy fereg.
2016. júl. 28. 12:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem gondolkoztál előbb. Miért kell úgy megcsalni a párod, hogy az kiderüljön? Mit tegyél? Helyedbe lennék, akkor sem tudnám, pedig sokkal több infóm lenne.
2016. júl. 28. 12:14
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Te összekevered a testi vonzalmat a szerelemmel. A feleséged ezek után veled akar maradni?
2016. júl. 28. 12:16
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Szeretőt sose válasz ilyenkor, a szerető, azért szeret, mert csak a testi vonzalom van meg, őt is ugyanúgy el fogod dobni, mikor jön a következő.

A szerető, meg jgtalanul féltékeny, ő a szerető, ezt a szerepet válalta fel, hát egye meg a főztjét.

2016. júl. 28. 12:18
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Mind a kettőt hagyd el, nem érdemel meg téged semmilyen nő!
2016. júl. 28. 12:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
....és ezért kellett egy szerető?..hogy rádöbbenj mennyire szereted a feleséged?
2016. júl. 28. 12:24
 7/18 icu75 ***** válasza:
94%
Érdekes hogy akkor nem kértél tanácsot,mielőtt elkezdtél volna félrekú.rni?! Mindegy hogy döntesz,az élet visszaadja majd a dolgot de nem most hanem amikor igazán fájni fog(amikor már öreg-puhap.öcs leszel)
2016. júl. 28. 12:32
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Megmondom, hogy mit fogsz tenni. Veszel egy csokor virágot a nejednek, kibontotok egy üveg bort, megbeszélitek, hogy mi volt a probléma, ki miben hibázott, hogyan tudtok rajta változtatni, akarok-e egyáltalán változtatni és akarjátok-e ezek után a folytatást. Ha igen, akkor értelemszerűen meg kell beszélni a szeretőddel, hogy ez ennyi volt. Neki meg kell értenie, hiszen tudta, hogy mibe mászik bele.

Van, ahol egy szerető kifejezetten jót tud tenni egy kapcsolatnak. De az is benne van a pakliban, hogy soha semmi nem lesz ugyan olyan már.

2016. júl. 28. 12:35
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Én a feleségednek üzennék: Hagyd ott ezt a farkat és keress olyat, aki tisztességesen bánik a feleségével.
2016. júl. 28. 12:36
 10/18 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem vegyél egy nagy ágyat, és tartsd meg mindkettőt. Nekik is jó lenne, mert megfelezhetnék a házimunkát, és simán lehetnek nagyon jó "barátnők" is. Arról nem is beszélve, hogy ha az egyiknek fáj a feje, akkor nem kell "feláldoznia" magát, mert ott a másik.

Ráadásul sok gyerekes családotok lehet, úgy hogy a szüléskor, gyerekneveléskor tudják segíteni egymást.

Tálald nekik jól, és belemennek.

2016. júl. 28. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!