Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki hordja a jegygyűrűjét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hordja a jegygyűrűjét, elsősorban miért hordja?

Figyelt kérdés

Biztosan furcsa kérdés, de kíváncsi lennék rá

Egyszerűen csak szereted ha rajtad van, mert a társadra gondolsz ha ránézel, vagy hogy más is lássa, hogy már foglalt vagy, esetleg csak megszokásból?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. okt. 20. 00:19
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
68%

Sok évig nem hordtam, most egy ideje igen. Tetszik is meg hátha kapósabb leszek így a szintén házas férfiaknál:)

N

2023. máj. 24. 07:41
 32/45 anonim ***** válasza:
20%
1-es extra gáz vagy
2023. máj. 24. 15:12
 33/45 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nagyon tetszik, es elharitasnak is hasznalom, mert nem egyszeruen kikezdenek velem, hanem szemtelenul szoktak. A ferjem nem errol jut eszembe. Meg azt is szimbolizalja, hogy mindig kulonckodtem, mondtam, hogy sose megyek ferjhez, es tetszik, hogy nem volt igazam.
2023. júl. 2. 01:32
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Sima ékszer alapon hordom. Házasság elott is kb ovis koromtól is hordtam gyűrűt évtizedeken át is.
2023. okt. 14. 08:37
 35/45 anonim ***** válasza:
39%
Eljegyzestol kezdve hordom.Szamomra nap nap nagyobb erteke van .Szimboluma mind annak ami a parommal egyre jobban ossze kot.SZERELEM HUSEG ES FELTETEL NELKULI KITARTAS JOBAN ROSSZBAN.Boldogsag ra nezni
2023. okt. 14. 14:32
 36/45 anonim ***** válasza:
72%

"Viszont, jó szűrő a csajok terén."

Mit akarsz szűrni azzal, hogy rajtad a jegygyűrű?

Ez kifejtésre szorulna.

2023. okt. 14. 15:46
 37/45 anonim ***** válasza:
86%
36 az 1es hülye csak nem forog
2023. okt. 17. 09:56
 38/45 anonim ***** válasza:
88%
Mert nagyon sokba került ahhoz, hogy ne legyen hordva.
2023. okt. 21. 18:42
 39/45 anonim ***** válasza:
70%
En azert hordom a gyurut, mert tetszik, es szeretnem azt is, ha nem udvarolnanak nyomulva. A tarsamra gondolashoz nincs koze. Gyuru nelkul is gondolok ra, vagy gyuruben sem amiatt.
2023. dec. 22. 00:21
 40/45 anonim ***** válasza:
86%

Azért hordtam, mert amikor ranéztem eszembe jutott, hogy vár otthon valaki, akit szeretek és megbízhatok benne.

Fél évre rá megcsalt, már nem hordom, már csak a hátbaszúrás jut róla eszembe.

2023. dec. 23. 01:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!