Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosok hordhatnak jegygyűrűt a rendelőben is?
Figyelt kérdés
Főleg a fogorvos érdekelné2021. jan. 23. 17:09
1/17 anonim válasza:
Az orvosok ha a vezetéknevük A-H betűvel kezdődik hordanak, ha más betűvel akkor nem.
A fogorvosoknál pedig fordítva van! :)
2/17 anonim válasza:
Szerintem hordhatnak. Vagyis én nem egy orvoson láttam már gyűrűt
3/17 anonim válasza:
Mi oka lehetne, hogy ne hordjanak? Hordanak.
4/17 anonim válasza:
A fogorvos munka közben nem hord gyűrűt. Úgy nem turkálhat a szádban. Te szeretnéd? Képzeld el a gumi kesztyű alatt beakad és a gumi kesztyűn kibukkana gyűrű és hozzákocog a fogadhoz vagy a szádhoz, és közbe ugye mosdóba is volt ugyan mosott kezet, de hát khm.
5/17 anonim válasza:
A páciens meg szólna, várjon uram, ugye a gyűrűjét nem akarja a számba tenni?
Nem lenne túl higiénikus. Meg hát nem a páciensek szájának fogadott örök hűséget, hanem az aszonykájának.
Az hogy konzultációkor rajta van egy dolog, de mikor dolgozik szájba ne kerüljön gyűrű. Az asszony sem örülne neki. Pláne ha pl. olyan fogat kell kezelnie, ami gyulladás csökkentést is igényel pl.
6/17 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem kötelező a gyűrűt hordania annak se, aki házas? Ha meg nem házas, attól még lehet foglalt.
7/17 anonim válasza:
Anno az egyik első lecke volt, hogy: Gyűrűt le!
1.: Beakadhat.
2.: Fertőző dolgok kerülhetnek alá.
3.: Nehezebb vele felszedni a beteget/rokonát. (Ez főleg gyerekorvosokra igaz...hmmm...dögös anyucik. :) )
9/17 anonim válasza:
Na ezt írtam én is amit a 7-es. Amugy manapsag mar akkor is hordanak pasik gyűrűt ha egyedülállók tehát nem házas emberek. Így nehéz lenne ismerkedni. De ha meg van házastárs arra csak azt tudom mondani kedves 7-es, hogy ejnye-benye! Khm!
10/17 anonim válasza:
Az az orvos aki főleg gumikesztyűben dolgozik, mint a fogorvos, biztosan nem hord. Nem is lehet rendesen felhúzni rá. Egy fogorvos ráadásul aprólékos munkát végez nagyon erős, komoly sérülést okozható eszközökkel, a gyűrűk nagyon zavaróak lehetnek miközben precízen kell egy milliméteres lyukat fúrogatni egy fogban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!