Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosok hordhatnak jegygyűrűt a rendelőben is?
Amugy szerintem az a pasi aki nem házasként gyűrűvel az ujján próbálna ismerkedni, az ne csodálkozzon, ha csak akkor hinnének neki a nők a mai világban, ha minimum egy okmányt mutat, hogy tényleg nőtlen. Nőtlenként pl. randira menni úgy, hogy gyűrű van az ujján óriási butaság. Orvosként is. Még ha az valamilyen évfolyam gyűrű, mert vannak olyan egyetemek pl. külföldön, vagy az a sportembereknek van? Hogy gyűrűt adnak. Nem tudom talán baseball?
Javítsatok ki, de van ilyen is úgy tudom. Bár ott tudja mutatni, hogy ez ilyen gyűrű, mert bele van gravírozva a gyűrűbe.
De lényeg a lényeg, hogy konzultációkor ok, de munka közbe gyűrűt le és maszkot és kesztyűt fel. :D
14-es ebben van igazságod, de azért vannak olyan helyzetek amikor nem tudja eldönteni az ember, hogy most az jegygyűrű vagy sem, pláne ha a másik pont az ellenkezőjét mondja.
Egyszer mikor külföldi barátokat kerestem chatelt már velem egy külföldi pasi aki küldött magáról képet, és ott volt a kezén a gyűrű, és hát úgy nézett ki mint a jegygyűrű, jobb kezén negyedik ujjon, rá is kérdeztem egyből. És azt mondta, hogy csak szeret gyűrűt hordani. Nem hittem neki, de ezt nem mondtam neki. Lehet igazat mondott, lehet nem. Én utána már nem kerestem, nem csak emiatt, hanem mert nem egyezett a világ nézetünk.
Azért ha ott a gyűrű akkor már óvatosabb az ember, tök mindegy milyen gyűrű, lehet látszik lehet nem,annyira nem vagyok járatos abban, hogy van-e formai követelménye a jegygyűrűnek, de ha pl. valaki saját készítésűt készített és se nem arany se nem ezüst, hanem egy egyedi formájú drót gyűrű egy pici ammonita fosszíliával, amit együtt találtak munkájuk során mikor megismerkedtek, mert mondjuk mind a kettő biológus és nem is hasonlít a sima karika gyűrűre, de már régóta meg van, és igen fontos emlékek és érzelmek kapcsolódnak hozzá, akkor gondolom a jegyző nem fogja azt mondani hogy nem.
Szóval én az a típus vagyok, aki ha randira gyűrűbe jönne a pasi, akkor marad is egyedül mert nem akarok ilyen helyzetet, ha mondjuk jegygyűrű, akkor rám nézve lenne sértő, hogy ő azt hiszi hogy ennyire hülyének nézhet, ha nem akkor meg gondolom nem hagyna kétségek között és tisztázná, de nekem kellemetlen lenne, és lehet ajtóból fordulnék vissza. Én nem akarok se félreértést, se hülye helyzetet, se ilyen helyzetet. De ugye akin gyűrű nincs az se biztos, hogy egyedülálló. Bár az a pasi aki gyűrűbe randizik az szerintem ostoba. Én sem vennék fel egyedülállóként gyűrűt, mert nem hoznám a másikat félreérthető és kellemetlen helyzetbe, mert tisztelem a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!