Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki hordja a jegygyűrűjét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hordja a jegygyűrűjét, elsősorban miért hordja?

Figyelt kérdés

Biztosan furcsa kérdés, de kíváncsi lennék rá

Egyszerűen csak szereted ha rajtad van, mert a társadra gondolsz ha ránézel, vagy hogy más is lássa, hogy már foglalt vagy, esetleg csak megszokásból?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. okt. 20. 00:19
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
23%

Én nem hordom, mert 17 kilót fogytam és folyton lerepült az ujjamról.

Férjem hordja, de nem értem miért

2022. nov. 1. 02:42
 22/46 anonim ***** válasza:
33%
Szimpla megszokás semmi extra, nincs mögötte romantikus mese.
2022. nov. 1. 21:40
 23/46 anonim ***** válasza:
77%
Mert házasságkötéskor felhúztam a házasság, összetartozás szimbólizálásaként, és azóta is ott van, és ott is marad továbbra is amiatt. Nem másoknak kifelé, hanem magamnak, kettőnknek.
2022. nov. 30. 16:54
 24/46 anonim ***** válasza:
64%
A nőm azt mondja, hogy a férje miatt hordja, nekem nincs.
2022. dec. 7. 03:41
 25/46 anonim ***** válasza:
61%
Mert szeretem, emlékeztet rá, emlékeztet az elköteleződésre. Plusz tetszik is, pedig előtte egyébként nem hordtam gyűrűt. Párom is hordta, de elveszette egy nyaraláson (kicsit nagy volt rá, mert másik kézen hordta, mint amire próbálta). Mivel neki furcsa volt, nem erősködtem, hogy vegyünk újat, nem ezen múlik a házasságunk.
2023. jan. 13. 19:21
 26/46 anonim ***** válasza:
35%
Én nem szeretem az ékszereket egyáltalán... Így van de nem hordom. Meg lehet követni, hogy nem láttátom, hogy foglalt vagyok. 🤣🤣
2023. jan. 20. 21:07
 27/46 anonim ***** válasza:
44%

Nálam sok oka van hogy hordom.Amiből 2 tő van

A legföbb oka imádom a férjem.2Így mindenki látja hogy foglalt vagyok.

Amiért 2 gyürüm van mert sok viszontagságon mentünk keresztűl és nagyon sok ellendrukkerünk volt.Csórok voltunk és az első gyürű egy acél volt van amít soha nem veszek le ez volt az esküvönkön.Örök emlék a boldogságunk jelképe az egymás meletti feltétel nélküli kitartás.A második gyürű arany.

Ez már egy jelkép hogy minden olyan ember aki vesztünket szerette volna mi mégis már boldogulunk az életben.Senkinek nem kell fejet hajtsunk és nem vagyunk irányítható bologatós kiskutyák.!Remélhetőleg jó páran rájöttek nem vagyunk mazsorett bábuk.

2023. jan. 21. 08:24
 28/46 anonim ***** válasza:
55%

Az összetartozásunk jelképe, és státusszimbólumnak is tartom, és a környezetem is úgy kezeli.

36F

2023. márc. 25. 21:13
 29/46 anonim ***** válasza:
66%

Buliba felveszem. De a 3. vilagbeli allampolgarok meg ebbol se kapcsolnak,h huzzanak arrebb. Annyira civilizalatlanok,h nem fogjak fel,h itt 1-nel tobb probalkozas mar zaklatas kategoria illetve,ha a no nem ad jelzest a szabad utra,akkor nem lesz tanc.

Jol lehet ra hivatkozni .

Nem vagyok hazas,baratom van. De a gyuru legabb egyertelmu jelzes,h van vkim es nem titkolom.

2023. máj. 23. 20:05
 30/46 anonim ***** válasza:
86%
Én az elején éjjel nappal hordtam. Aztán börkeményedés kezdődött az ujjamon és emiatt otthon általában le szoktam venni. Emiatt ma is van, hogy elfelejtem felvenni reggel. Volt, hogy egy hétig kb. úgy jártam dolgozni, mert reggel sosem az volt az eszemben, hogy a gyűrűt vegyem fel. 1x volt valaki, aki meg is jegyezte, hogy csak nincs valami baj, mert nincs rajtam a gyűrű. Ez egy olyan ismerős volt, akivel félévente 1x találkozunk. Hihetetlen mit észre nem vesznek az emberek...
2023. máj. 23. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!