Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki hordja a jegygyűrűjét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hordja a jegygyűrűjét, elsősorban miért hordja?

Figyelt kérdés

Biztosan furcsa kérdés, de kíváncsi lennék rá

Egyszerűen csak szereted ha rajtad van, mert a társadra gondolsz ha ránézel, vagy hogy más is lássa, hogy már foglalt vagy, esetleg csak megszokásból?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. okt. 20. 00:19
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
95%
3 éve vagyunk házasok. Én a karikát és az eljegyzésit is hordom minden nap, csak akkor veszem le ha erős vegyszerekkel takarítok, vagy sütök, mert a tésztát nehéz kipucolni a kövekből. Számomra mindkét gyűrű egyrészt jelzés, másrészt jólesik ránézni, büszkén viselem. Mindegy hogy látja-e valaki vagy sem. Ha itthon vagyok egész nap, akkor is rajtam van. A férjem is hordja a karikát, ezen meg is lepődtem, mert le mertem volna fogadni hogy az első hónap után megunja és leveszi.
2022. okt. 20. 14:26
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordom mert zavar ha rajtam van, inkább rányomtattam a pólónkra a gyűrűt és azt szoktuk hordani. Na jó ez csak egy vicces ajándék volt, mert nem szeretjük a gyűrűt. Amúgy tényleg jó lenne valahogy jelezni hogy házasok vagyunk.
2022. okt. 22. 11:04
 13/45 anonim ***** válasza:
93%
Nekem jó érzés ránézni. Az eljegyzési gyűrűről az eljegyzésünk jut eszembe, míg a karikagyűrűről az esküvőnk. Szerintem is irreleváns, hogy valaki látja e vagy sem. Meg miért ne hordhatnál gyűrűt. Sokan hordanak amúgyis. A férjem viszont nem hordja, mert a munkában zavarja.
2022. okt. 22. 11:25
 14/45 anonim ***** válasza:
93%
Megszokásból. Én hordom, a feleségem nem. Igazából nem jelent semmit, egy darab fém az újjamon.
2022. okt. 22. 14:10
 15/45 anonim ***** válasza:
92%
Az összetartozásunk jelképeként tekintek rá, ezért szeretem legfőképp hordani. És egyébként nagyon tetszik is.
2022. okt. 22. 20:43
 16/45 anonim ***** válasza:
82%
Eredetileg büszke voltam rá, de évek alatt rájöttem hogy nincs jelentősége. Egy egoista ember mellett élek, vagyis rohadok el.
2022. okt. 22. 21:57
 17/45 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondják a gyűrű a legjobb szexepil. Szóval, akik ezzel akarnak másokat elijeszteni, nehogy megjárja ak ;)
2022. okt. 22. 22:44
 18/45 anonim ***** válasza:
39%
Azért hordom a gyűrűt, hogy legyen ami emlékeztessen arra hogy mekkora lúzer vagyok.
2022. okt. 23. 08:18
 19/45 anonim ***** válasza:
60%
A férjem iránti tiszteletből, hogy én már csak az ő kis társa vagyok, ezt ebből más is láthatja. Számomra több ez, mint egy szimpla gyűrű.
2022. okt. 31. 00:29
 20/45 H.B.Netta ***** válasza:
68%

Nekünk tetovált van.

A férjem munkájából adódóan nem hordhat, engem meg kifejezetten zavar, ha valami van az ujjaimon.

Szerintem nem a gyűrű az, ami megmutatja, hogy összetartoztok, de kinek mi ☺️

2022. okt. 31. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!