Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hordja a jegygyűrűjét, elsősorban miért hordja?
Figyelt kérdés
Biztosan furcsa kérdés, de kíváncsi lennék rá
Egyszerűen csak szereted ha rajtad van, mert a társadra gondolsz ha ránézel, vagy hogy más is lássa, hogy már foglalt vagy, esetleg csak megszokásból?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2022. okt. 20. 00:19
11/45 anonim válasza:
3 éve vagyunk házasok. Én a karikát és az eljegyzésit is hordom minden nap, csak akkor veszem le ha erős vegyszerekkel takarítok, vagy sütök, mert a tésztát nehéz kipucolni a kövekből. Számomra mindkét gyűrű egyrészt jelzés, másrészt jólesik ránézni, büszkén viselem. Mindegy hogy látja-e valaki vagy sem. Ha itthon vagyok egész nap, akkor is rajtam van. A férjem is hordja a karikát, ezen meg is lepődtem, mert le mertem volna fogadni hogy az első hónap után megunja és leveszi.
12/45 anonim válasza:
Nem hordom mert zavar ha rajtam van, inkább rányomtattam a pólónkra a gyűrűt és azt szoktuk hordani. Na jó ez csak egy vicces ajándék volt, mert nem szeretjük a gyűrűt. Amúgy tényleg jó lenne valahogy jelezni hogy házasok vagyunk.
13/45 anonim válasza:
Nekem jó érzés ránézni. Az eljegyzési gyűrűről az eljegyzésünk jut eszembe, míg a karikagyűrűről az esküvőnk. Szerintem is irreleváns, hogy valaki látja e vagy sem. Meg miért ne hordhatnál gyűrűt. Sokan hordanak amúgyis. A férjem viszont nem hordja, mert a munkában zavarja.
14/45 anonim válasza:
Megszokásból. Én hordom, a feleségem nem. Igazából nem jelent semmit, egy darab fém az újjamon.
15/45 anonim válasza:
Az összetartozásunk jelképeként tekintek rá, ezért szeretem legfőképp hordani. És egyébként nagyon tetszik is.
16/45 anonim válasza:
Eredetileg büszke voltam rá, de évek alatt rájöttem hogy nincs jelentősége. Egy egoista ember mellett élek, vagyis rohadok el.
17/45 anonim válasza:
Azt mondják a gyűrű a legjobb szexepil. Szóval, akik ezzel akarnak másokat elijeszteni, nehogy megjárja ak ;)
18/45 anonim válasza:
Azért hordom a gyűrűt, hogy legyen ami emlékeztessen arra hogy mekkora lúzer vagyok.
19/45 anonim válasza:
A férjem iránti tiszteletből, hogy én már csak az ő kis társa vagyok, ezt ebből más is láthatja. Számomra több ez, mint egy szimpla gyűrű.
20/45 H.B.Netta válasza:
Nekünk tetovált van.
A férjem munkájából adódóan nem hordhat, engem meg kifejezetten zavar, ha valami van az ujjaimon.
Szerintem nem a gyűrű az, ami megmutatja, hogy összetartoztok, de kinek mi ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!