Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok,de mégis a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok,de mégis a nők után vágyakozom,miért? 28N

Figyelt kérdés
Szeretem a férjem jó a házasságom nyugodt és biztonságos az életünk kevés konfliktussal.De fiatal korom óta tetszettek a lányok is azt hittem ez csak valami tini hóbort,viszont egyre többször gondolom arra,hogy legalább egyszer megtapasztalhattam volna egy lánnyal,hogy tudjam hányadán állok.Tetszenek a férfiak,de valamiért érzelmileg közelebb tudok és tudtam is fiatalabb koromban kerülni a lányokhoz és mostanság sokat fantáziálok nőkről.

2022. okt. 9. 23:18
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Attól mèg, hogy vonzódsz a nőkhöz nem az a lényeg, hanem, mint ahogy az előző válaszoló is megírta, szerelmes is tudsz-e lenni beléjük?

Meg egyébként is, van férjed, akibe elvileg szerelmes vagy, vagy legalábbis mély érzéseid vannak felé, tehát nem kéne ilyeneken gondolkodnod. Ha meg még sincsenek, akkor először a pároddal való kapcsolatodat kéne átgondolni. Lehet egy kapcsolat harmonikus és veszekedés mentes, miközben te meg nem érzed azt amit kéne. Ne feledd, egy életed van és hamar azon kapod magad, hogy…..

2022. okt. 14. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Na én meg egy érett nővel szeretném csinálni,gyere.
2022. okt. 15. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Én 23 éves lány vagyok, idén nyáron volt az esküvőnk, nagyon jó a kapcsolatunk. Ettől függetlenül engem is vonzanak a nők szexuálisan, szívesen kipróbálnám milyen lehet egy másik nővel.
2022. okt. 15. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem elég bonyolult az életed #13, akkor csináld, kalandozásból, de annak lesznek (lehetnek) következményei. Gondold meg mégegyszer.A férjeddel alakítsd tovább a szexuális életet, fantáziád fokozását.
2022. okt. 17. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Mond el a férjednek! Előtte puhatolózz finoman… írd körbe! Tegyél utalásokat, mond, hogy az egyik ismerősöd így járt.., próbáld megtudni mi az ami bele férhet neki.. ha a feleségemmel csak ennyi gondom lenne boldog lennék. Én támogatnálak benne.. csak akkor lennék szomorú ha én kerülnék lapátra miatta.. de ha csak annyi lenne, hogy egy hónapban 1-2 alkalommal randiznál egy lánnyal és ez boldoggá tenne, akkor támogatnálak. Szorítok Neked! Légy ügyes! ;)

38F

2022. nov. 8. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Hidd el,ha kiprobálod ,akkor a nővel maradsz.
2022. nov. 9. 10:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!