Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok,de mégis a nők után vágyakozom,miért? 28N
Mert biszex vagy, egyszerű.
Támogatom én a coming out-ot, de a megcsalást nem, sajnálom de erre előbb kellett volna gondolni.
Én agender vagyok és lányokkal sokkal jobban szeretek lenni általában. Sokkal.., normálisabbak, tudják, hogy a szeretetről szól a világ.
Sok bi emberke is mondja ezt. Egyszerűbb, jobb.
Főleg, ha érzelmileg jobban vágysz rájuk...
Beszéld meg a pároddal.
Én is így éreztem, csak én nem férjnél voltam , csak simán párkapcsolatban egy férfivel. Nem emiatt ugyan, de szakítottunk és most a nők között keresgelek. Lehet az is rájátszott hogy túl sokat olvastam itt nem tudom😄 de kicsit kiábrándultam a férfiakból, mégha nem is szeretnék egy kalap alá vonni mindenkit.
Ha amúgy minden klappol, emiatt ne válj el, de ha úgy alakul hogy más miatt mégis akkor viszont érdemes próbálkozni a nőknél:)
Tetszik is valaki konkrétan? (Ha igen milyen kapcsolatban álltok) Vagy csak szimplán átlagosan fantáziálsz nőkről. Szerintem nem mindegy
23n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!