Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok,de mégis a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok,de mégis a nők után vágyakozom,miért? 28N

Figyelt kérdés
Szeretem a férjem jó a házasságom nyugodt és biztonságos az életünk kevés konfliktussal.De fiatal korom óta tetszettek a lányok is azt hittem ez csak valami tini hóbort,viszont egyre többször gondolom arra,hogy legalább egyszer megtapasztalhattam volna egy lánnyal,hogy tudjam hányadán állok.Tetszenek a férfiak,de valamiért érzelmileg közelebb tudok és tudtam is fiatalabb koromban kerülni a lányokhoz és mostanság sokat fantáziálok nőkről.

2022. okt. 9. 23:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Egyre több az ilyen propaganda kérdés.
2022. okt. 9. 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
21%
Most szexuális vágyad van írántuk vagy más. Jól esne ha a férjed egy másik nőt dugna és téged is egyszerre ?
2022. okt. 9. 23:25
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Mert biszex vagy, egyszerű.

Támogatom én a coming out-ot, de a megcsalást nem, sajnálom de erre előbb kellett volna gondolni.

2022. okt. 10. 00:57
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
Én lennék a férjed külön játszó szobát is kapnál.
2022. okt. 10. 05:24
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Nem élted ki magad.Kár mert,nagyon jó
2022. okt. 10. 06:43
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Én agender vagyok és lányokkal sokkal jobban szeretek lenni általában. Sokkal.., normálisabbak, tudják, hogy a szeretetről szól a világ.

Sok bi emberke is mondja ezt. Egyszerűbb, jobb.

Főleg, ha érzelmileg jobban vágysz rájuk...

Beszéld meg a pároddal.

2022. okt. 10. 07:14
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Énis férjnél vagyok, hasonlóan vagyok mint te, bár én párkapcsolatot nővel nem tudnék elképzelni, viszont vonzanak szexuálisan. De a férjem felfogása az, hogy neki az is megcsalas, ha nővel csinálnám, hiába tudja, hogy kapcsolati szinten nem tudnám őket elképzelni. 25n
2022. okt. 10. 09:52
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Én is így éreztem, csak én nem férjnél voltam , csak simán párkapcsolatban egy férfivel. Nem emiatt ugyan, de szakítottunk és most a nők között keresgelek. Lehet az is rájátszott hogy túl sokat olvastam itt nem tudom😄 de kicsit kiábrándultam a férfiakból, mégha nem is szeretnék egy kalap alá vonni mindenkit.

Ha amúgy minden klappol, emiatt ne válj el, de ha úgy alakul hogy más miatt mégis akkor viszont érdemes próbálkozni a nőknél:)

2022. okt. 10. 10:38
 9/16 anonim válasza:
100%

Tetszik is valaki konkrétan? (Ha igen milyen kapcsolatban álltok) Vagy csak szimplán átlagosan fantáziálsz nőkről. Szerintem nem mindegy

23n

2022. okt. 12. 23:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Voban nem mindegy h nőkhöz, vonzodsz vagy konkrétan erzel szerelem félét valaki irant. Amugy azt javaslom h kommunikáljatok otthon, talaljatok ra kozos megoldast. Hatha talaltok valakit, aki benne lenne, bar keves az eselye h talaltok is rá személyt.
2022. okt. 14. 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!