Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyit várnátok arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várnátok arra, hogy a pàrotok elvegyen feleségül? Azt mondta el fog venni, de ne siettessem. 6 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. Eljegyzés sem volt még. Szeretem őt, tudom hogy nem változna semmi utána sem, de azért szeretném. 33/N

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 16:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
37%
Azért vagy vele, hogy elvegyen vagy azért mert szereted? Sosem értettem ezt az elméletet. Nem akar elvenni = utolsó büdös f.sz. Ha viszont vesz gyűrűt = életem értelme....
2022. okt. 3. 22:19
 32/35 anonim ***** válasza:
25%
31. És fordított szemszögből? :)
2022. okt. 4. 08:51
 33/35 anonim ***** válasza:
50%
Fordított szemszögből micsoda? Lehet nimcs kedve a cécóhoz, a tömeghez, nem akar középpontban lenni vagy akármi
2022. okt. 4. 23:10
 34/35 anonim ***** válasza:
77%

Hogy ha neki az csak egy papír, akkor fordítva is lehet sírni, hogy "nem is szereti, ha ennyire nem képes érte".

Házasodni meg lehet két ismeretlen tanúval titokban is.

De csak arra akartam rávilágítani, hogy valaki enged mindenképp a másiknak.

Ez kb. olyan, mintha te olyat szeretnél társnak, aki szeret kirándulni. Egyszerűen mert meg akarod az élményt osztani vagy ez egy olyan életmód, ami neked fontos. Ott van Mari, aki kedves, de két éve nem hajlandó, mert kívül esik a komfortzónáján. Akkor döntés kérdése, hogy maradsz vele vagy lemondasz-e erről és keresel egy kirándulóst. És fordítva lehet persze Mari szemszögét is nézni, aki otthonülő pasast szeretne, de Béla folyton kirándul(na). Akkor kinek is van igaza? Na most persze ennél a példánál megerőltethetik magukat és egyik hétvégén mennek, a másikon nem... De házasodás - és gyerek - kérdésében nem lehet ilyen kompromisszumot hozni.

2022. okt. 5. 07:58
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Akkor elmész egyedül kirándulni, Mari meg marad otthon. Nem kell ehhez elhagyni. Viszont ha valaki papírhoz köti a boldogságát...
2022. okt. 5. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!