Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várnátok arra, hogy a pàrotok elvegyen feleségül? Azt mondta el fog venni, de ne siettessem. 6 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. Eljegyzés sem volt még. Szeretem őt, tudom hogy nem változna semmi utána sem, de azért szeretném. 33/N
Nem erről beszélek. Csak arról,amikor azt hiszik,hogy ezen múlik maga a kapcsolat minősége. Azzal semmi bajom amit írsz, legyenek a törvény előtt is házasok,egy pár,csak sokan azt hiszik ez az esemény maga teszi naggyá a kapcsolatot.
Pedig fordítva, ha tényleg remek egy kapcsolat, akkor érdemes házasodni. Az pedig nem derül ki 1-2 év alatt. Sok házasság kisiklik 10 év után is akár. De persze nem erre kell alapozni, mindenesetre érdemes tisztázni kinek mennyire fontos ez a téma, én simán leélnék egy életet házasság nélkül, attól még ugyanolyan teljes értékű kapcsolatnak tartanám,de az én párom is ragaszkodik hozzá. Így nyilván össze fogunk házasodni,ha minden jól megy .
Nem értem mire vár, legalább eljegyezhetne, ezzel kifejezné a szándékát, hogy tervez veled házasodni, és igyekszik betartani a szavát.
Úgy látom fél az elköteleződéstől.
Azt megkérdezhetem, hogy a gyerek kérdéssel hogy álltok?Arra is azt mondja hogy majd?
"Mennyit várnátok arra, hogy a pàrotok elvegyen feleségül?"
Itt különböző válaszok fognak születni. Van aki házasságpárti, van aki nem. Van aki képes még 10 évet is várni, van aki 2 se.
Neked kell mérlegelni, hogy mennyit vagy képes várni. Ez nem egy konkrét válasz, hogy el fog venni, de ne siettesd. Neked kell eldönteni mit kezdesz ezzel a válasszal. Vársz tovább még vagy nem vársz. Nincs kőbe vésve, hogy 6 év alatt már meg kell lennie az eljegyzésnek meg esküvőnek. Az számít, hogy kinek mi a fontos. Neked ez fontos, neki nem, úgy tűnik. Ezért kell az elején letisztázni, hogy ki mit vár a kapcsolattól. De még most sem késő letisztázni. Le kell ülni, és ne az legyen a válasz, hogy MAJD, meg EGYSZER, meg NE SIETESS. Ez nem válasz. Azért az ember legyen már ezzel tisztába, ne hagyja már a másikat bizonytalanságba, mert az rossz érzés. Fő az őszinteség, ha nem akarja azt is mondja meg.
22#
Gyereket nem szeretne egyikünk sem.
Akkor minek akartok összeházasodni? Tök felesleges...
Egyébként nem fog elvenni hat év után, csak a béke miatt nem akarja megmondani.
25.
Ez a szöveg halál felesleges, idejétmúlt hozzàállás. A házasságnak nem kötelező eleme a gyerekvállalás. A két dolognak semmi köze egymáshoz. 2022 van, nem 1822. Sokan házasodnak úgy, hogy egyáltalán nem akarnak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!