Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyit várnátok arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várnátok arra, hogy a pàrotok elvegyen feleségül? Azt mondta el fog venni, de ne siettessem. 6 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. Eljegyzés sem volt még. Szeretem őt, tudom hogy nem változna semmi utána sem, de azért szeretném. 33/N

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 16:22
1 2 3 4
 21/35 Hans Pötterman ***** válasza:
64%

Nem erről beszélek. Csak arról,amikor azt hiszik,hogy ezen múlik maga a kapcsolat minősége. Azzal semmi bajom amit írsz, legyenek a törvény előtt is házasok,egy pár,csak sokan azt hiszik ez az esemény maga teszi naggyá a kapcsolatot.

Pedig fordítva, ha tényleg remek egy kapcsolat, akkor érdemes házasodni. Az pedig nem derül ki 1-2 év alatt. Sok házasság kisiklik 10 év után is akár. De persze nem erre kell alapozni, mindenesetre érdemes tisztázni kinek mennyire fontos ez a téma, én simán leélnék egy életet házasság nélkül, attól még ugyanolyan teljes értékű kapcsolatnak tartanám,de az én párom is ragaszkodik hozzá. Így nyilván össze fogunk házasodni,ha minden jól megy .

2022. szept. 25. 20:17
 22/35 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem mire vár, legalább eljegyezhetne, ezzel kifejezné a szándékát, hogy tervez veled házasodni, és igyekszik betartani a szavát.

Úgy látom fél az elköteleződéstől.

Azt megkérdezhetem, hogy a gyerek kérdéssel hogy álltok?Arra is azt mondja hogy majd?

2022. szept. 25. 20:28
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyit várnátok arra, hogy a pàrotok elvegyen feleségül?"

Itt különböző válaszok fognak születni. Van aki házasságpárti, van aki nem. Van aki képes még 10 évet is várni, van aki 2 se.

Neked kell mérlegelni, hogy mennyit vagy képes várni. Ez nem egy konkrét válasz, hogy el fog venni, de ne siettesd. Neked kell eldönteni mit kezdesz ezzel a válasszal. Vársz tovább még vagy nem vársz. Nincs kőbe vésve, hogy 6 év alatt már meg kell lennie az eljegyzésnek meg esküvőnek. Az számít, hogy kinek mi a fontos. Neked ez fontos, neki nem, úgy tűnik. Ezért kell az elején letisztázni, hogy ki mit vár a kapcsolattól. De még most sem késő letisztázni. Le kell ülni, és ne az legyen a válasz, hogy MAJD, meg EGYSZER, meg NE SIETESS. Ez nem válasz. Azért az ember legyen már ezzel tisztába, ne hagyja már a másikat bizonytalanságba, mert az rossz érzés. Fő az őszinteség, ha nem akarja azt is mondja meg.

2022. szept. 25. 20:32
 24/35 A kérdező kommentje:

22#

Gyereket nem szeretne egyikünk sem.

2022. szept. 25. 21:10
 25/35 Andi80018 ***** válasza:
0%

Akkor minek akartok összeházasodni? Tök felesleges...

Egyébként nem fog elvenni hat év után, csak a béke miatt nem akarja megmondani.

2022. szept. 26. 08:50
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

25.

Ez a szöveg halál felesleges, idejétmúlt hozzàállás. A házasságnak nem kötelező eleme a gyerekvállalás. A két dolognak semmi köze egymáshoz. 2022 van, nem 1822. Sokan házasodnak úgy, hogy egyáltalán nem akarnak gyereket.

2022. szept. 26. 09:13
 27/35 Andi80018 ***** válasza:
26%
Lehet, de nekem akkor is ez a véleményem... :-)
2022. szept. 26. 09:18
 28/35 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, de senki se kérdezte.
2022. szept. 26. 09:47
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Fuu falnak megyek én is ettől a baromságtól, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor minek házasodni? Semmi köze egymáshoz a két dolognak. Sőt, az én szememben sokkal kellemetlenebb az, hogy csak a gyerek miatt házasodnak. Első sorban férj-feleség vagyunk, szeretjük egymást, együtt akarjuk leélni az életünket, a gyerek ebben a közösségbe jön mint egy plusz dolog (már aki akar), de nem miatta kellene létrejönnie ennek a szeretet közösségnek. Ezek az emberek lesznek azok, akik inkább egész életükben szenvednek a gyerek miatt egy szar házasságban, ami viszont egy baromi nagy terhet rak a gyerek vállára.
2022. szept. 26. 15:37
 30/35 anonim ***** válasza:
85%
Mi most 6 ev után házasodunk, 🤷‍♀️Nem mindenki sieti el.
2022. szept. 26. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!