Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várnátok arra, hogy a pàrotok elvegyen feleségül? Azt mondta el fog venni, de ne siettessem. 6 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. Eljegyzés sem volt még. Szeretem őt, tudom hogy nem változna semmi utána sem, de azért szeretném. 33/N
Hát, 6 évet biztos hogy nem vártam volna, de még a felét sem. Ez az időhúzás kb olyan mintha mellőled várná az igazit.
1-2 év a max amit én személy szerint elfogadtatónak érzek, de kinek mi!.
Nálunk az eljegyzés fél éven belül volt. 1,5 év kapcsolat után házasodtunk. Viszont már az elejen beszélgettünk róla, tudtuk hogy mindketten házasságpártiak vagyunk, és egyikünk sem az az évekig húzzuk az időt típus.
Az érzéseinkben biztosak voltunk már akkor is, és abban is, hogy együtt akarjuk leélni az életünket:) És ezek szerint is cselekedtünk. Nem volt mire várni.
Megbeszéltük, hogy amint minden körülmény adott lesz, akkor összehàzasodunk, és így is lett.
1 éve voltunk együtt mikor befejeztük a sulit, dolgozni kezdtünk, és összeköltöztünk, 2 hónappal összeköltözés után el is kezdtük szervezni az esküvőt, és 4 hónapra rá megesküdtünk.
Egyébként 12,5 éve vagyunk együtt.:)
14. Van akinek számít az hogy élete szerelmével ne egy csajom pasim kapcsolata legyen, hanem továbblépjenek a házasságba, amivel a törvény előtt, hivatalosan is egymás családtagjai lesznek.
Kinek mi a parádé. Pl én egy 17 fős polgári szertartást, ami nekünk volt, szűk családdal, pár baráttal ünnepelve, utána éttermi ebéddel, tortákkal, semmilyen szinten nem tartok se parádénak, se pazarlásnak. De kinek mi.
Nyilván nem kötelező házasodni, senki se tart pisztolyt a fejedhez. Akinek nem jelent semmit ne tegye. De miért fáj az, ha valakinek ez fontos? Mitől lesz neked ettől szarabb az életed ha másoknak igényük van rá?
Nekem ne mondja, hogy "elvesz".
Mondja azt, hogy: házasodjunk össze.
Mi a 3. évfordulónk után kicsivel megyünk jövőre egy szuper trópusi nyaralásra, ha ott nem kér meg, akkor beszélnünk kell…
Beszéltünk róla korábban, mindketten házasodnánk, kb az elejétől kezdve együtt élünk, sosem veszekszünk, minden klappol. Ezek után eskü nem tudom mire vár.
Ha ilyen típus vagy, tedd fel te a kérdést. Én is gondolkoztam rajta már😄vagy legalább “fenyegesd meg vele” (poén)
26N
Sohasem fog elvenni. Ebbe vagy beletörődsz, vagy nem maradsz vele.
Bár én nem lennék együtt egy hazug emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!