Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes nők! Ha elmentek bulizni együtt és ezt a #BadMoms kiírásával (Facebook, stb.) teszitek, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Ismerem a Rossz Anyák (Bad Moms) filmet, de ennek a kiírása egy bulis estén jelent valamit?2022. júl. 4. 23:41
1/5 anonim válasza:
Soha életemben nem láttam még ilyet és nem hiszem hogy trend lenne. Gondolom egy szerencsétlen ismerősödnél láttad, márpedig ennyi alapján jobb lenne egyenesen nála kérdezősködni, nem gondolod?
2/5 anonim válasza:
Sose láttam ilyet. Pedig nem egy anyukát ismerek (nekem is vannak gyerekeim). Láttam a filmet, ha nagyob tippelnem kéne akkor már maga az, hogy elmegy egy anya bulizni kimeríti a "bad mom" kifejezést rengeteg ember szemében 😂. (Erről szól a film is, hogy megunják azt, hogy csak a háztartás, munka, gyerekekkel is szinte csak ők foglalkoznak ( 3/2 főszereplő,)). Ha elmegy bulizni sokan már keresztre feszítenék, hogy minek szült az, aki elmegy egy koncertre vagy buliba és a gyerek addig az apjával van, uram bocsá' a nagyival egy estét 🤷🏼♀️.
3/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy most kivételesen magát helyezte előtérbe a gyerekekkel szemben.
4/5 anonim válasza:
Ssmmit nem jelent. Az ilyenek szoktak lenni azok a nagy bulik, amikor csak ülnek egymás mellett kussban, vagy ugyanazt a sztorit mondják el u alomig, amit mindenki hallott már, és kínjában mindenki a koktéljait szürcsöli...
Ezek.a szarok csak a külvilágnak szólnak, hogy elhitessék az emberekkel, hogy milyen jó élete van. Valóságban egy jó bulin az ember annyira átadja magát a flownak, hogy nem is jut eszébe fotózni, vagy hülyeségeket kirakni a netre...
5/5 anonim válasza:
Szerintem kb annyit, hogy "végre kirúgok a hámból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!