Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy házasságban hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házasságban hogyan lehet hosszútávon fenntartani a szenvedélyt és a vágyat egymás iránt?

Figyelt kérdés

Mi kell ahoz,hogy a felek évek múlva is kívánják egymást, szenvedélyesen szeretkezzenek és ne csak rutinszerűen, szinte nulla vággyal? És legyen most szó egy olyan kapcsolatról,ahol a felek szeretik egymást,hűségesek,szóba sem jön,hogy bármelyiknek szeretője legyen titokban, vagy hogy nyitott kapcsolatban legyenek,harmadik félt bevonjanak stb.

Aki tudja a “titkot”, vagy van valami,ami a kapcsolatában bevált módszer ezen a téren, az bátran ossza meg a véleményét,tapasztalatait, valószínüleg sokunk számára hasznos lesz!

2022. szept. 23. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
#10 hát most nem azért, de a saját orgazmusaimat nyilván észreveszem, a férjemé meg nehezen leplezhető.
2022. szept. 25. 07:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#1 és #7 leírta kb amiket én is írnék, nagyfokú tudatos odafigyelés van mindkettőnk részéről h ne menjünk el egymás mellett a mindennapokban, nekem 2.házasság, én ezúttal már arra is figyeltem h több intimitás legyen terhesség és kisbabás időszak alatt, akkor is amikor csak beesnék szívem szerint az ágyba arccal előre. Szexuálisan meglepő módon még mindig nagyon vonzódunk egymáshoz, amit nem tapasztaltam ennyire az előző házasságomban.

2 gyerek bonyolította részemről az első perctől a randizásokat és az együttélést vele, emellé jött 6év után egy közös, így mindig kreatívnak kellett lennünk és a mai napig ha eljutunk randizni az olyan különleges mintha első randik egyike lenne, hiszen alapból sosem vagyunk így kettesben. Emellé jön h nagyon jókat és változatosakat tudunk beszélgetni,hasonló az értékrendünk, rengeteg dolog van amin nem vitázunk mert ugyanúgy gondoljuk.

Ettől függetlenül van h időnként rakattan a hobbijára vagy én alszok minden este, ilyenkor a másik elfoglalja magát és nem rohan rögtön az ellenkező nem karjaiba, mindketten tudjuk h ez egy ilyen időszak és ha vége akkor újra egymásnak szentelünk több időt. Szexben is együtt próbálunk ki új dolgokat,erről munkaidőben csetelünk, fantáziálunk.

Összességében szerintem nincs titok csak az h elköteleződtünk a házasság intézménye mellett és megpróbáljuk egymással megélni amit férfi és nő egymással megélhet. Egészen biztos vagyok benne h neki is megtetszik más nő ahogy én sem járok csukott szemmel, de érzelmileg nem vonódunk bele semmibe mással és a fókusz megmarad egymás felé. (Nekünk is vannak nézeteltéréseink, rossz kedvünk stb)

2022. szept. 25. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

"Egy házasságban hogyan lehet hosszútávon fenntartani a szenvedélyt és a vágyat egymás iránt?"

Ilyen szempontból nekem néha szinte reménytelennek tűnik a jövő - mintha olyan törvényszerűség lenne, mint az öregedés. Egyre inkább úgy látom, az a válaszadó írta jól, aki egy korábbi hasonló kérdésnél így fogalmazott: ahogy az idő telik, sok odafigyeléssel és új dolgok kipróbálásával is egyre inkább már csak a megszokást lehet árnyalni, egy idő után egyszerűen már annyira ismered a párod, mintha magadhoz nyúlnál.

2022. szept. 25. 11:48
 14/19 A kérdező kommentje:
#11-es, a szex nem csak fizikailag kell kielégítő legyen,hanem érzelmileg is
2022. szept. 26. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám hogy ennek valami extra nagy titka lenne. Olyan társat kell választani akivel megvan a tiszta őszinte igazi szerelem, és az erős kémia, a vonzódás, vágyakozás is. Ennyi. Nálunk abszolut működik. 13. éve vagyunk együtt.
2022. szept. 27. 15:24
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Mi 20 éve vagyunk házasok . A reggeli ölelés sosem marad el , puszi ha megyünk valahová . Fogjuk egymás kezét . Az elhidegülés az egymás nem megérintéséből fakad szerintem . Beszélgetünk róla , hogy ki mit és hogy szeret . Néha együtt nézünk műsort abból kipróbálunk ezt azt ha a másiknak tetszik . Nyilván a szevedélyesség sokszor már nem egymásnak hanem a kívánalmaknak szól , de ez viszi előre a dolgokat . Meg jön ahogy idősödik az ember . Kerüljük a rutin szerű dolgokat . Néha szexi fehérneműt veszek néha olyan ruhát amire ő gerjed , új pózokat próbálunk ki . Mindig viszünk be új dolgokat . Ha a csókolózás kimarad az életből nagyon vissza esik a szenvedély . Azt ne hagyd elvészni . A férfiak hajlamosak elhagyni hanyagolni pedig sokat számít . Egész nap ha incselkedik az ember estére nem marad el a szenvedély . Én egyfolytában húzom , kiforgatom viccesen a szavait , incselkedem simogatom ölelgetem minden nap és ugy fest ez nálunk működik . Én N37 párom F49
2022. okt. 1. 23:04
 17/19 anonim ***** válasza:
17 évesen házasodtál??
2022. okt. 2. 00:29
 18/19 anonim ***** válasza:

17.

16 éves kortól valami gyámhatósági vagy valami hasonló engedéllyel lehet házasodni.

2022. okt. 2. 02:46
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Pontosítok bocsi :) 20 éve vagyunk együtt jövőre 20 éve házasok . Nekem ez igy egy befolyik már :D 18 voltam ő 30 mikor házasodtunk . Fel év ismeretség után . 16 tól szülői engedély kell . Meg igen valami gyámhatósági papir mondjuk indokolni egy gyerekkel aki úton van :p . Nálunk ilyen nem volt :) Első fiunk a 2. Évben jött . N37
2022. okt. 2. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!