Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vegyem ezt a beszólást komolyan?
"Akik azt mondják h csók miatt vállaltuk, nem amiatt..."
kérdező, nem a CSÓK miatt, tudjuk, hanem a CSOK miatt vállaltátok, nem ugyanaz a kettő!
Van gyerekem, 39.7-nél is az orvos tanácsára kibirtam hogy nemadok neki lázcsillapitot és milyen jól tettem!
Kérdező, a hormonjaid dolgoznak, ingerülz volt, te meg túl érzékeny, ennyi. Én ezt nem spiláznám túl.
Na !
Egy újabb ba*atlan, rinyapina.
Aki a luxus és kényelemben már unatkozik annyira jó dolga van.
Te vagy az Hiszti Kriszti ? A luxusba nincs jobb dolgod ?
Ahelyett, hogy itt sírsz inkább gyere be az étterembe ! Nincs ember aki kivigye a kis szar adag kaját, amit kur va drágán adunk el a köcsög sznoboknak. Majd otthon megbeszéljük !
P. Máté voltam a férjed.
Kimerülten, aggódva túlreagáltátok mind a ketten. Kérjetek egymástól bocsánatot (te azért, hogy nem bíztál benne jobban, ő azért, amiért csúnyán beszélt veled), aztán pedig engedjétek el. Szeretitek ti egymást, a gyerekeiteket is, ez sajnos így jött ki, nem ment a frusztráció levezetése. A leírásod alapján rendes, jól szituált férjed van, 13 év alatt nem mondott neked semmi csúnyát, nem hiszem, hogy így tervezne veled beszélni a jövőben.
Esetleg beszéljétek meg, hogy a jövőben hogyan kezelitek majd a szituációkat, amikor már ez jönne a nyelvetek hegyére, mert a 3 gyerek mellett biztos előfordul majd még hasonló idegállapot.
De azért ennyitől nem dől össze a világ, nem ez a vég kezdete. :) Beszéljétek meg és szeressétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!