Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok ezekre a beszólásokra? Kezdem unni.
Egy tanintézményben dolgozom, így naponta sok emberrel összefutok, gyakran ugyanazokkal a személyekkel (szülők).
Ma már a harmadik beszólást kaptam arra vonatkozóan, hogy "Minek akar férjhez menni?", "Én is megbántam 3 gyermek után", "A házasság marhaság" stb.
A múltkor a másik épp hogy le nem hülyézett...
Olyan egyébként ismeretlen emberek szólnak be, akik nem ismerik sem a kapcsolatomat sem pedig engem. Legfőképpen azt nem értem, hogy kinek milyen beleszólása van egy ilyen dologba? Attól mert valakinek nem sikerült a házassága és savanyú a szőlő, nem kell beszólogatni, megjegyzéseket tenni.
A legutóbbinak megmondtam, hogy nem rá tartozik, egy másiknak a múltkor azt mondtam, hogy "Az elsőt kell jól megválasztani!"
Teljesen elegem van a vadidegen emberek reakciójából, amint meglátják a karikagyűrűt az ujjamon. Komolyan, én szégyellném hogy másnak kommentáljak ilyen szinten. Ti mit mondanátok ezekre a beszólásokra?
Semmit. Azt hogy az én dolgom, az én életem, nem az övék.
Vagy ha végképp mondani akarsz bármit is, hogy ha én is úgy járok, mint ezek az emberek, akkor mindenkinek joga van úgy elrontani az életét, ahogy akarja, vagy a hibáiból tanul az ember vagy ha épp az ellenkezője derül majd ki, akkor szívesen meghívod őket pl. az ezüstlagzitokra.:)
"mondom SOHA nem találkoztam olyannal, hogy idegen minden előzmény nélkül ilyen értelemben beszólna valakinek"
Te sem éltél még vidéken, kis településen vagy kis városban...:) Ahol nem feltétlenül ismered úgy az illetőt.
Nálunk ha férjhez mész, minek? Felesleges pénzkidobás vagy úgyis elválsz...Ha pedig gyereket szülsz...úristen, a mai világba gyereket szülni?:)
Szóval én simán kinézem, hogy a kérdezőnek minden előzmények nélkül mondogatják ezt.
Hogy én miket mondanék?
pl: Ha többször szól be ugyanaz az ember, akkor neki legközelebb ha újra találkoznék, mielőtt még csak 1 betűt is kinyögne, odaszólnék
-tudom, tudom, megbánta, hogy férjhez ment.. nem kell ismételgetni..
A legtöbb embert hülyének nézném
- téééénnyllegggg???? Nem mondja?? Meséljen még!!
Vagy ha belekezdi, ásítanék egy hatalmasat..
Vagy
- és kértem, hogy adjon tanácsot?? Nem??? Akkor legyen olyan kedves tartsa meg a véleményét mert nem érdekel
Vagy:
- hmm John Lennon okos ember volt, orvul lelőtték (függetlenség napjából egy jelenet, aminek akkor sem volt semmi értelme)
Végül is mindegy mit mondasz. a lényeg, hogy vedd hülyére őket, vagy az egyik füleden be a másikon ki..
Nem viccesen mondják egyáltalán, hanem teljesen komolyan és nem csevegni akarnak, csak kifejtik a véleményüket, oszt mennek dolgukra.
Ilyennel meg poénkodok egy haverral nem egy ismeretlennel..
2-es
Ma is az volt, hogy mentem az igazgaóságra s mappákat tartottam a kezemben. Jött egy másik osztályba járó gyerek édesanyja s kérdezte, hogy el vagyok jegyezve?
(biztosan látta, ahogy a mappát tartottam, franc nem tudja)
Mondom: igen. Mire azt mondja, ő nem lenne mg egyszer olyan hülye, hogy férjhez menjen. (Erre nem mondtam semmit). Mire azt mondja: Nem gondoltam hogy férjhez fogsz menni (kb. azzal a hangsúllyal, hogy én vagyok az idióta, amiért így döntöttem).
És ez minden előzmény nélkül, úgy, hogy ezzel az anyukával legfennebb köszönö viszonyban vagyok, de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!