Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok ezekre a beszólásokra? Kezdem unni.
Egy tanintézményben dolgozom, így naponta sok emberrel összefutok, gyakran ugyanazokkal a személyekkel (szülők).
Ma már a harmadik beszólást kaptam arra vonatkozóan, hogy "Minek akar férjhez menni?", "Én is megbántam 3 gyermek után", "A házasság marhaság" stb.
A múltkor a másik épp hogy le nem hülyézett...
Olyan egyébként ismeretlen emberek szólnak be, akik nem ismerik sem a kapcsolatomat sem pedig engem. Legfőképpen azt nem értem, hogy kinek milyen beleszólása van egy ilyen dologba? Attól mert valakinek nem sikerült a házassága és savanyú a szőlő, nem kell beszólogatni, megjegyzéseket tenni.
A legutóbbinak megmondtam, hogy nem rá tartozik, egy másiknak a múltkor azt mondtam, hogy "Az elsőt kell jól megválasztani!"
Teljesen elegem van a vadidegen emberek reakciójából, amint meglátják a karikagyűrűt az ujjamon. Komolyan, én szégyellném hogy másnak kommentáljak ilyen szinten. Ti mit mondanátok ezekre a beszólásokra?
"Hát én sem hallottam soha ilyent,pedig laktam vidéken is."
Na ez az, hogy laktál...Most már nem laksz.:) Én világ életemben itt laktam és pár éve valahogy nem volt ennyire jellemző az embereknek az ilyen család-gyerekvállalás témában az ilyen fokú negatív hozzáállás, ami mostanában van...
19 :)))
Nem járok úgy a gyűrűmmel, gondolhatod szeptember óta azért csak megemésztettem már az új helyzetet. Egyébként amint már írtam az eljegyzésünkről a közeli család tudott csak, meg néhány barátunk. Akik mostmár tudják azok szél szárnyán értesültek, vagy amikor véletlenül észrevették a gyűrűinket. Én utálom a felhajtásokat szóval én nem vagyok az a tipikos menyaszörny...
Legközelebb mondd ezt: "Tudod, a vélemény olyan, mint a s*gglyuk. Mindenkinek van, csak senki nem kíváncsi a másikéra!" XD Aztán hagyd ott a fenébe!
Sok boldogságot ;)
"A házasság marhaság." - A tiéd.
Úgy összességében: "Ha érdekel a véleményed, majd megkérdezlek."
Azt kell válaszolni az ilyen kérdésekre, hogy ez a te dolgod, szigorúan magánügy, és megkéred, hogy talán törődjön a saját dolgával.
Röviden és határozottan kell válaszolni és lezárni a ilyen személyeskedő, aljas kérdéseket. A lényeg az, hogy ne védekezz, mert az mindig vesztes helyzet.
"Akik mostmár tudják azok szél szárnyán értesültek"
Vagy a pletykás barátaid meg rokonaid kürtölték tele a világot.
Nekem is furcsa ez az egész, bár én mindig Pesten éltem, és nem hogy velem nem történt ilyen, nem is ismerek olyan embert, akihez csak így odamentek észt osztani.
27!
Biztos nem a barátaimtól, rokonaimtól értesültek és azért ilyenek, mert 200 km-re lakom a helytől ahol születtem és ahol vannak a barátaim.
Meg szerintem, az hogy majdnem egy év alatt azért néhányan megtudták nem jelenti azt, hogy pletykásak a barátaim, rokonaim. Ilyen kaliberű híreket én is örömmel újságolok azoknak akikre tartozik, és osztozni tudnak az örömben.
Köszi szépen a válaszokat, újra átgondolva nagy semmiség az egész, csak rossz napom volt, azért lett elegem :)
Köszönöm a kedves szavakat Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!