Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok ezekre a beszólásokra? Kezdem unni.
Egy tanintézményben dolgozom, így naponta sok emberrel összefutok, gyakran ugyanazokkal a személyekkel (szülők).
Ma már a harmadik beszólást kaptam arra vonatkozóan, hogy "Minek akar férjhez menni?", "Én is megbántam 3 gyermek után", "A házasság marhaság" stb.
A múltkor a másik épp hogy le nem hülyézett...
Olyan egyébként ismeretlen emberek szólnak be, akik nem ismerik sem a kapcsolatomat sem pedig engem. Legfőképpen azt nem értem, hogy kinek milyen beleszólása van egy ilyen dologba? Attól mert valakinek nem sikerült a házassága és savanyú a szőlő, nem kell beszólogatni, megjegyzéseket tenni.
A legutóbbinak megmondtam, hogy nem rá tartozik, egy másiknak a múltkor azt mondtam, hogy "Az elsőt kell jól megválasztani!"
Teljesen elegem van a vadidegen emberek reakciójából, amint meglátják a karikagyűrűt az ujjamon. Komolyan, én szégyellném hogy másnak kommentáljak ilyen szinten. Ti mit mondanátok ezekre a beszólásokra?
Én viccesen fognám fel. Erre az utolsóra, amit írtál, annyit válaszoltam volna egyszerűen, hogy én sem gondoltam volna :)
Sokan viccelődnek azzal, hogy nem kellett volna megházasodniuk. Nem kell ezt ennyire komolyan venni.
Erre csak annyit kell mondani, hogy:
"Neveletlenség volt amit mondott, ilyenkor sok boldogságot illik kívánni, ha meg nem tetszik, akkor a véleményt megtartani. Amúgy sem kérdeztem."
Egyszer nekem is káricsált egy nő valami hasonlót, hogy meg fogom bánni, hogy férjhez megyek, mert ő si így meg úgy járt...
Erre én csak annyit mondtam, hogy "ne agódjon miattam, én nem a maga férjéhez fogok hozzámenni".
Talán ez oké, hogy megmondom, hogy nem kérdeztem a véleményét... meg, hogy ilyenkor sok boldogságot illik kívánni...
Egyébként nem vagyok az a felvágós menyasszony vagy ilyenek, tehát nem beszélek erről csak a barátaimmal, közeliekkel, sem esküvős dátumról sem semmi ilyen. Úgy érzem nem tartozik másra. Erre jönnek s beszólogatnak.
De igazatok van, fel sem kellene venni.:)
ha ellenkező nemű az illető, mondd ezt neki félmosollyal és a végén kacsints:
- Az én igényeimet bőven kielégítik a szexpartnerek. ;)
Ha ilyen bunkók akkor meg lehet mondani hogy fáradjanak el a sarki kukáig és annak mondják a véleményüket, mert te nem kérdezted és nem is érdekel. A te magánügyed hogy férjhez mész.
Amúgy szerintem az a legjobb amit fentebb írt valaki:), hogy te nem az adott nő férjéhez akarsz hozzámenni:)
Egyébként meg igen...jól kell választani.
Sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!