Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Válaszolnátok egy-két kérdésemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok egy-két kérdésemre?

Figyelt kérdés

Ha van a vőlegénynek díszzsebkendője, akkor kell virágkitűző? Illetve apósomnak kell kitűző, vagy lehet neki is díszzsebkendő?

Ha egy koszorúslány van, akkor az a megoldás szerintetek jó, hogy a koszorúslány megy elől(esetleg a párjával),utána a menyasszony+vőlegény, majd a tanúk?

A koszorúslány ruháján, kardíszén kívül ki kell még valamit fizetnie a menyasszonynak? Gondolok itt ilyenre, hogy koszorúslány elmegy a fodrászhoz, kozmetikushoz; vagy pl. a cipőjét.

Ha gyalogmenet van, akkor milyen sorrendben megy a násznép? Vagyis kik vannak az elején? Vőfély, koszorúslány+párja, menyasszony+vőlegény, tanúk. És utána a menyasszony szülei vagy a vőlegény szülei? Vagy fordítva?

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2013. febr. 19. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kettő együtt sok! Nálunk csak virágja volt a férjemnek! Apukáknak nem volt semmi! :)

A koszorúslány bevonulás jó így, bár én a párt utoljára hagynám!

Szerintem a fodrászt meg ilyeneket nem a menyasszonynak kell állni!

Menetnél pár elől, koszorúslány utánuk, szülők, tanúk!

2013. febr. 19. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy zsepi vagy kitűző.Nekem a virágkitűző jobban tetszik,nekünk mai napig megvan,kiszárítottam.

Párom papájánakis volt,a férfi tanúnak is,ugyanolyanok.

Koszorúslány nekünk egy kislány volt,előttem ment,vitte a gyűrűket,ruháját mi fizettük,minden mást a szülők.

Gyalogmenet minimális volt,500 méter,mindenki ment ahogy tetszett.

2013. febr. 19. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk zsepit és kitűzőt is (férjem anyukája szerint mindkettő kell), végül csak a virágkitűzőt választottuk. Csak a vőlegénynek volt. Nálunk koszorúslány nem volt, mögöttünk jöttek a tanúk. De szerintem jó, ha előttetek megy. Elég a ruháját fizetni, fodrászhoz úgyis mindenki elmegy egy esküvő előtt. :)

Szép esküvőt!!

2013. febr. 19. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem elég egyik, de nézegessetek vissza családi fotókat, az talán segíthet dönteni! :)

A koszorúslánynak csak akkor kell fizetned bármit is, ha te szabod meg miben legyen, milyen cipővel, milyen hajjal, stb.. Ha csak megmondod, hogy mondjuk lila ruhája legyen, de a többit teljesen rábízod, vagy még ennyit sem mondasz, akkor ő áll mindent.

Gyalogmenetnél szerintem jó az általad írt sorrend, utánatok jöhetnének a rokonok(szerintem tetszőleges sorrendben, vagy mondjuk közelebbiek elől, a ritkán látottak hátrébb), majd a barátok, zenészek.

2013. febr. 19. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

nálunk volt a vőlegénynek mindkettő.

Sorrend bevonulásnál kosz.lány+párja, aztán ti, esetleg szülőkkel, végül a tanuk.

Utcán odafele nem szokott a pár együtt vonulni, hanem a vőlegény a koszilánnyal, a menya meg a koszilány párjával. Visszafele mikor már házasok, akkor együtt. Szülők mindegy.

Fizetni mi csak a csokrot fizettük.

Nálunk örömapáknak és a koszilányok párjának is volt kitűzője.

nálunk így van (Baranya)

2013. febr. 19. 17:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.

Én is úgy gondoltam, hogy elég a zsebkendő a vőlegényemnek. :)

2013. febr. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!