Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit válaszolnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval az az én "problémám", hogy 24 éves létemre eszem ágában sincs férjhez menni és a lagzikat sem szeretem. Ha egyszer mégis engedem bekötni a fejem, akkor sem akarok nagy felhajtás, csak egy nagyon kis valamit. :) Érett vagyok, de nem olyan nő, akinek legfőbb életcélja ez a ceremónia. És amúgy is félek az örök elkötelezettségtől, pedig szeretem a barátomat, akivel másfél éve vagyunk együtt (eljegyzés más, azt nem bánom) + szüleim miatt sem tarthatok a dologtól, hisz jövőre már 30 éves házasok.

Viszont léptem nyomon azt kérdezik, mikor megyek férjhez, vagy csodálkoznak, hogy még korainak tartom, vagy azon, hogy kb. 30 éves korom körül szeretném (addigra már remélhetőleg jól fogunk állni anyagilag és karrier szempontjából).

Ti milyen lekoptató, ám mégsem sértő/bunkó választ adnátok a kérdezősködőknek?? Hátha tudtok az enyémnél okosabbat... :)

2010. aug. 17. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"egyszer eljön annak is az ideje"-ezt nem feltétlenül lehet bunkó hangnembe mondani szerintem.miért mit mondanál?ez nem elég lényegre törő???
2010. aug. 17. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Meg kell mondani nem a papír a lényeg.Amúgy is meg akarjátok teremteni a családhoz a körülményeket úgy hogy majd később ne azon stresszeljetek hogy jön a gyerek és még ház sincs.Amúgy senkinek semmi köze hozzá szerintem :D
2010. aug. 17. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:

még nem tervezzük - a kérdések meg úgyis jönnek tovább, ez ilyen.

ha meg összeházasodtok, akkor a babáról fognak érdeklősni. ha az is megvan, akkor a kistesóról

2010. aug. 17. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:

jövőre szombaton :-D

nekünk bevált :-)

2010. aug. 17. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Szokták mondani hogy szombaton.

Szerintem te magad sem tudod hogy akarod-e vagy sem.

Mert vannak emberek akik egyáltalán nem akarnak esküvöt, ök mindig is ezt mondják stb... Aztán vannak akik akarnak akkor meg mindegy hogy most vagy holnap, pláne hogy nagyon kicsi esküvöt akarsz.

Szóval ha bele mész az eljegyzésbe akkor miért nem lesz esküvö is? Az eljegyzés nekem fura esküvö nélkül. Szerintem vagy eljegyzés sem vagy akkor már esküvö.

Egyébként ovltam férjnél, talán azért is mert nagy nyomás volt ezek a kérdések. Elváltam és a párommal 3 éve élünk együtt most vájuk babánkat. Vele az elsö pillanatban esküdtem volna, de itt is a család. Párom családja akarna egy normál esküvöt, az enyém már megkapta szóval nem tudjuk eldönteni hogy lenne jól, így nem esküszünk. majd a baba után.

2010. aug. 17. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
mond meg, hogy egyelőre még tanulmányozás stádiumában vagy, mert annyi rossz házasság van a környezetedben, szeretnél ezekből tanulni, ehhez meg idő kell.
2010. aug. 17. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Én 28 vagyok, párom 30. Tőlünk is kérdezik mindig. Egyszerű a válasz: most nem engedhetjük meg magunknak anyagilag. Talán jövőre.

Pedig nem akarunk hatalmasat, de a családunk is 40 fő és azért szeretnénk egy bulit, bográcsozással, szép ruhával. Most meg a házat csináljuk még.

2010. aug. 17. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam kérdezni, hogy miért kellene összeházasodnunk? Ha erre jön a szöveg, hogy akkor lesz szorosabb a kapcsolat, akkor megint kérdezek, hogy miért lenne attól szorosabb? Szóval bármit mondanak, akkor kérdezni, hogy de miért? Nekem ez jött be.
2010. aug. 17. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi mindig azt mondtuk,hogy szombaton :)

Ha visszakérdeztek,hogy melyik szombaton akkor mondtuk hogy majd valamelyiken.

Ha összeházasodtatok akkor meg mindenki azt fogja kérdezni,hogy mikor lesz gyerek.Tapasztalatból mondom.

2010. aug. 17. 11:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egy kérdésre válaszolva: eljegyzés azért jobb, mert már van egy jelkép, ami összetart minket (gyűrű), de ez olyan jelkép, ami csak nekünk szól, semmi papír nélkül és ha később mégis meggondolnánk magunkat szépen lehúzzuk. Nem azért írom ezt, mert bizonytalan vagyok, csak bármi lehet még a jövőben. MIndig megfontoltabb voltam inkább, mint levegőben röpködő (még szerelem terén is.)

2010. aug. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!