Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit válaszolnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval az az én "problémám", hogy 24 éves létemre eszem ágában sincs férjhez menni és a lagzikat sem szeretem. Ha egyszer mégis engedem bekötni a fejem, akkor sem akarok nagy felhajtás, csak egy nagyon kis valamit. :) Érett vagyok, de nem olyan nő, akinek legfőbb életcélja ez a ceremónia. És amúgy is félek az örök elkötelezettségtől, pedig szeretem a barátomat, akivel másfél éve vagyunk együtt (eljegyzés más, azt nem bánom) + szüleim miatt sem tarthatok a dologtól, hisz jövőre már 30 éves házasok.

Viszont léptem nyomon azt kérdezik, mikor megyek férjhez, vagy csodálkoznak, hogy még korainak tartom, vagy azon, hogy kb. 30 éves korom körül szeretném (addigra már remélhetőleg jól fogunk állni anyagilag és karrier szempontjából).

Ti milyen lekoptató, ám mégsem sértő/bunkó választ adnátok a kérdezősködőknek?? Hátha tudtok az enyémnél okosabbat... :)

2010. aug. 17. 11:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mire a meghívottak listájában megegyezünk.

Ha szabad lesz a gödöllői kastély.

Mire megkapom a válási papírokat.

Összejön a pénz a mexói nászútra.

Mire megszülöm a gyereket(miért terhes vagy???!!-nem,úgyhogy ruhát még ne vegyél az esküvőre)

2010. aug. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!