Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy cikk, miszerint ma a nők nem tolerálnak olyan viselkedést a férjeiktől, amiket nagymamáiknak még "illett eltűrni". Viszont sok 2× házasodott nő a 2. házassága során arra jut, az 1. se volt rossz, csak nem tolerálta a hibákat. Szerintetek?
Bírom ezeket a kérdéseket! Mintha kizárólag csak a férfiak lehetnének trógerek egy kapcsolatban/házasságban, míg a nők tökéletesek!
Egy nő is ugyanúgy tud lusta, alkoholista lenni, vagy antidepresszánsokon élni. Nők is ugyanúgy félreb.sznak mint a férfiak. És egy nő is simán lehet egy hasuonleső r.banc!
Miért akarnak bizonyos emberek úgy tenni állandóan, mintha kizárólag a férfiakban lennének hibák, és kizárólag a nőknek lenne mit tolerálni egy házasságban?
Oké,értelek,de ez a kérdés most egyáltalán nem erről szól...
Nagyszüleim nem voltak, de nekem elég volt azt nézni, hogy anyukám kiszolgálja apámat. Soha egy köszönöm nem hangzott el a szájából.
Pont ezért megfogadtam, hogy soha nem leszek egy férfi "csicskája" sem.
Ha mindketten dolgozunk egyenlő a munkamegosztás az alapján akár, hogy ki mit szeret jobban megcsinálni. Vagy éppen ha egyikünk utál valamit akkor a másik fogja.
Soha nem volt ebből gond, mert értelmes emberek révén meg tudtuk beszélni.
Most itthon vagyok várandósan, egyértelműen én végzem a teendőket, párom minimálisan besegít, mert mondjuk ezért nem fogok minden nap csak a takarítással foglalkozni. A nagyobb gyerekkel is megyünk ide oda akkor amikor ő dolgozik.
Ellenben ha tudom, hogy húzós napja volt melóban eszem ágában se lenne azzal b@sztatni, hogy miért nem csinál semmit. Akkor leülünk beszélgetni vagy nézünk egy filmet vacsi után. Semmi nem történik, ha másnap lesz elmosogatva. Sokkal fontosabb az együtt töltött minőségi idő a férj-feleség és a család szempontjából, mint a házimunka.
A nők nem egy homogén halmaz. Régen sem volt mindenki megalkuvó, max. amíg ciki volt válni, addig nem váltak... de akkor sem mindenki alázkodott otthon meg. És most sem mindenki feminista.
Az én környezetemben egy olyan elvált nőt nem tudok pl., aki megbánta volna a válást. Olyanról igen, aki másodjára vagy harmadjára is kívülálló szemmel ugyanolyan kretén módon választott... de olyan nem volt, aki úgy volt vele, hogy "jaj, hát túl szigorú voltam az első férjemel, és így visszagondolva még a válás idejében is milyen jó volt a kapcsolat".
Nem tudom, mama nem tűrt el semmit papától.
Pici nő volt, papa meg nagydarab, de amivel mama nem értett egyet, azzal nem értett egyet, ha tetszett papának, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!