Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal tartom rossz apának a férjem?
#2 Nem akar a gyerekkel foglalkozni, teljesen egyértelmű. Túl sok felelősség neki, ennyire nem érdekli.
Csak a jó dolgok kellenek belőle, pl. mikor megöleli vagy várja otthon.
Én se voltam minta apa az elején,tudod egy férfinek idő kell sajnos hogy felfogja hogy már van egy gyereke.
Amíg kicsi nem tudtam beszélni vele, meg úgy játszani nem tudtam nagyon én se foglalkozni úgy vele. Ezt meg is kaptam. Jogosan!
DE orvoshoz, állatkert, kirándulás 99% bá együtt mentünk 3asban.
Tény míg 1..2 éves kora közt volt én féltem vele hosszabb ideig maradni 2esben. De annak ellenére hogy én is asztalos vagyok, h.pwntekigdolgoztam hétvégén soha. Vagy ritkán. Ha 7 napból 7 nap úgy áll hogy elmegy és este jön haza akkor az fura. Nem lehet hogy dolgozik valamennyit de aztán délután vagy fél napokra meg eljarkal csajozni, vagy játékterem be vagy bármi ahol nem vagy ott? És este haza megy melós ruhába?
Rossz apa, le kell ülni, beszélni vele.
Viszont nagyon okosan kell csinálnod, ne érezze támadásnak.
Habár kellemetlen lesz neked, próbáld úgy beállítani a kérdéseket mintha a te hibád lenne valami
Szerinted akarta a gyereket? SOK férfi SOHA nem akar gyereket, vagy csak úgy, mint a gyerek az új LEGO készletet. Megkapja a LEGO-t, 1-2 hétig érdekli, játszik vele, majd berakja a szekrénybe, örökre.
A másik meg, de a pénze jól jön, ugye? Meg jó lesz, hogy a gyerek mehet egyetemre, és nem a csavargyárban lesz sorjázó, 30 évig?
Szerintem ő nem tudatosan ilyen... azaz nem fogja fel,hogy a család irányába többet kell tennie... amúgy ebben igazad van.
Ő beleállt és beleszokott egy ritmusba, azt hiszi ez jó így.
Mély, türelmes beszélgetéssel, lassú tempóban lehet erről leállítani, ha le lehet egyáltalán....
Amúgy régebben is ilyen volt, oka gyermek előtti időkben, vagy csak mostanában??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!