Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal tartom rossz apának a férjem?
10.-re.
Nem, jogos. De anyunak nem elég.
12.-re.
He? Mit kellett volna közölnie?
Én erre az oldalra vagy kismilliószor leírtam már: OKOS NŐ NEM SZÜL. A FÉRFIAK 99%-A SOHA NEM AKAR GYEREKET.
Erre 0%-ra pontoznak, anyámba küldenek privátban, meg hasonlók.
De...érdekes módon, minden napra jut 1-2 olyan kérdés, ami alátámasztja az igazamat.
De mondok kompromisszumot! Nőként gyereket akarsz? Rendben! Fogadj örökbe, és hidd el, ennek a kedves, könnyes szempárnak a látványától a férjed is azt mondaná, hogy, na jó...maradhat...megtartjuk: [link]
Aki azzal jön, hogy a pénze azért ugye kell, az most csak viccel, ugye? Ez az ember SEMMIT nem tesz bele a közös életükbe, szarik a feleségére, szarik a lányára, egy önző phaszkalap, kizárólag saját magának él. Az a MINIMUM, hogy akkor legalább lóvét rakjon le.
Nem tudom, kérdező, maradj, amíg úgy érzed, külön se lenne jobb, legalább addig is az anyagiak megvannak, ennyi haszna legyen az embernek, ha már más nincs. Aztán ha eleged van, válás. Megváltozni nem fog, és igen, szar apa, sőt, szar férj is.
Igen, okkal tartod rossz apának.
Írtad, hogy egy füzetben vezeted a dolgokat a kislányoddal kapcsolatban. Esetleg egyszer egy szép hétvégi napon reggel nyomd a férjed kezébe, benne az ukásszal, hogy a gyermeketek mit szeret, mi a kedvenc játéka, mi az ebéd, hová szoktatok járni játszótérre, kedvenc zene, tehát egy használati utasítás, kézikönyv a kicsihez, adj egy csókot a férjednek, egyet a kicsinek, és menj el otthonról. Ha akadékoskodik, csak szólj vissza az ajtóból, hogy a gyermek a tied is, majd jövök. Menj el egy közeli kávézóba, parkba, ha tényleg gáz van, közel legyél. Ha határozottan csinálod, talán rájön a férjed, hogy valami nem kerek, és elgondolkodik.
Aztán ez most csak egy ötlet, nem tudom, mennyire működne, de drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!