Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen egy házas élet? Normál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy házas élet? Normális ez így szerintetek?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a férjemmel és egy éve vagyunk házasok. Imádjuk, nagyon szeretjük egymást és a nap 24 órájában majdnem együtt vagyunk. A nehézség a számomra mostanában, hogy nincs közös életünk hiszen az édesanyja aki beteg velünk lakik. Munkát a férjem nem tud vállalni mivel heti 3-szor viszi az édesanyját dialízis kezelésre.Emellett a hölgy cukorbeteg és 8 infarktusa volt.Sajnos a hölgynek nagyon önös a természete. Amit ő gondol azt kellene csinálni. 8 évig lakott itt az egyik barátnője aki alkoholista volt akinek ugyanúgy ki volt szolgáltatva a férjem mivel az anyukája kérte.Ő azért csináltam meg mivel az anyja beteg és sajnáltatja magát.A nő 3 most hónapja költözött el

Ez normális így? Mit tudtok tanácsolni?

2022. júl. 31. 05:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"a nap 24 órájában majdnem együtt vagyunk"

Ez a nem normális.

2022. júl. 31. 08:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már ott elvérzik, hogy 8 szívinfarktust senki nem élne túl.

Ne etessük a trollt!

Milyen sivár életre vall, aki ilyen story-k kitalálásával próbál visszaélni segíteni próbáló emberek idejével és jóindulatával...

2022. júl. 31. 08:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen igaz, hogy hiányos információkat adtam meg. Tehát mi külföldön élünk. Itt mentem férjhez. A férjem és a szülei magyarok. A szülők elváltak de tartják a kapcsolatot. Az anyósom 8 éve jár kezelésre és a férjem 8 éve hozza- viszi. Ezzel még gond sem lenne. De: mindent a fiától és tőlem vár el. Csak irányítani és dirigálni tud. Minden úgy jó ahogy ő mondja, szerinte. Elment 3 hónapja egy helyre lakni ahol idősek vannak de mindent saját maga kellett volna csinálnia így visszajött 3 hét után.

Az nem lehetséges, hogy elmenjünk hosszabb időre valahova hiszen akkor nincs aki itt legyen 24 órában hogy kiszolgálja. Neki csak a fia felel meg...

A pénzre visszatérve avférjem kap az államtól egy összeget aminek a fele elmegy lakbérre. A poén az hogy a barátnője mikor itt lakott 7 évig semmit nem adott. Attól nem kért az anyósom. Most hogy elment a fiától 750 dollárt kér mivel felezzék el a lakbért. Az ő nyugdijja 1500 dollár amit a férjem kap 1150 dollár.

Ami nálam kiverte a biztosítékot, hogy volt egy autó amit megörökölt a férjem. Ezt az autót fel kellett újjítani ami 11 000 dollárba került. Ezt a férjem fizette ki a spórolt pénzéből. Az anyja ex barátja hagyta rá mivel őt is évekkel ezelött ápolta. Az anyósom azt mondta, hogy segít eladni az autót és neki semmi nem kell az árából mivel tudja, hogy a fia miatta nem tudja a saját életét élni. Erre amikor az autó 6 hónap után elkelt benyújtotta a számlát, hogy a fele az övé mivel ő adta el.

Én háztartást vezetek itthon meg az anyós 3 kutyáját látom el. Emellett néha tolmács munkát végzek és egy könyvet írok.

Nagyvonalakban ennyi a sztori.

Ami ná

2022. aug. 1. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

És 8 infarktust hogyan élt túl? Már legkésőbb a 3. végzetessé válik. Ennyi szívizom elhalást nem bír ki egy emberi szív, főleg cukorbetegség esetén, amikor az egész érrendszer szar állapotban van már. Ő a világ 8. csodája? 🤔

A férjed meg csicska, hogy teljes mértékben hagyja magát kihasználni. És ez addig így marad, amíg a hölgy él. Tehát megszoksz vagy megszöksz.

2022. aug. 2. 04:01
 15/16 A kérdező kommentje:

14. Válaszoló:

Igen ő egy elég nagy csoda amit átélt és, hogy itt van. Jók a védőangyalai vagy kitudja...

Én nem bántani akarom meg segítettem is mind addig ameddig be nem telt a pohár...

Most viszont levettem ezt a súlyt a vállamról.

2022. aug. 2. 05:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy csodában hívő ember.Én csak azt hiszem el, amit látok.

Ha meg levetted a válladról, akkor már nem aktuális a probléma. Megoldottad.

2022. aug. 2. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!