Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell, hogy végérvényesen eltudjam dönteni, hogy válni akarok?
11
És szerinted olyan egyszerű gyereket nevelni? Nekem nincs gyerekem, de mégis én csinálok minden házimunkát, kell a 🌲 sznak gyerek így.
Válaszolva a kérdésre: nem az időtől függ.
Attól függ milyen minőségű az az idő.
Minden kapcsolat problémás, csak máshol és máshol. Ezért aztán ebben nehéz tanácsot adni.
Ha felteszed magadnak a kérdést, hogy szeretnéd-e ezt a kapcsolatot lezárni és magad mögött tudni és az a válaszod a magadnak feltett kérdésre, hogy igen és ettől a gondolattól jól is érzed magad, akkor ideje lezárni. Ha még csak zavarosak az érzéseid a kérdés kapcsán, akkor még megpróbálhatod, hogy együtt oldjátok meg.
#Kérdező,
36 éves voltam és férfi. Reggel én öltöztettem és vittem óvodába a gyerekeket. Délután, ha nem dolgoztam (olyankor a párom igen) én hoztam el őket. Ha betojtak, én tettem őket tisztába, mert a feleségem hányt tőle. Főztem, amikor volt rá időm, kimostam a kakis pelenkákat, tisztába tettem őket, etettem, játszani vittem, neveltem minden lehetséges percben. Főállásban teherautót vezettem, másodállásban taxiztam, hogy jussunk valamire. Egy nagy lakást és építési kölcsönt vittem a házasságba. Már a válás után tudtam meg, hogy előttem egy nős-családos pasival dugatta magát, és néha akkor is, amikor már a feleségem volt. Aztán jött a főnöke. Szintén nős, egy gyerekkel, a másik a felesége hasában, annak meg csomók a mellében. Hát megcsalta. Vidéken voltam, felhívta hozzánk, és még annyi esze sem volt, hogy a hitvesi ágyon utána lepedőt cseréljen, ezen bukott le. Szóval derék asszony volt. Nem lett példaképe a fiaimnak.
#Kérdező,
Nem ismersz, nem tudsz te semmit rólam. Ez egy névtelen fórum, minek hazudoznék. Már bánom, hogy válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!