Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi idő kell, hogy végérvén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell, hogy végérvényesen eltudjam dönteni, hogy válni akarok?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem 3 óra kellett, amikor nem ment el a feleségem a gyerekekért az óvodába, az anyóst hívták fel, (akkoriban még nem volt mobil) elhozta és lefektette őket fürdés és vacsora nélkül. Én este 10-re értem haza a 2. műszakból. Mamát hazaküldtem, és vártam a sötétben, csendben. Hajnali 1-kor jött meg, nem talált be a kulcslyukba, részegen, kocsma és bagószagúan, a főnökével volt. Amikor villanyt gyújtottam és mondtam, hogy most elkalapálom, akkor összepisilte magát. Hát otthagytam és beadtam a válókeresetet. Akkor 34 voltam. Nem bántam meg.
2022. júl. 30. 10:19
 12/18 A kérdező kommentje:

11

És szerinted olyan egyszerű gyereket nevelni? Nekem nincs gyerekem, de mégis én csinálok minden házimunkát, kell a 🌲 sznak gyerek így.

2022. júl. 30. 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mennyi.
2022. júl. 30. 20:07
 14/18 Kustany ***** válasza:
100%

Válaszolva a kérdésre: nem az időtől függ.

Attól függ milyen minőségű az az idő.

Minden kapcsolat problémás, csak máshol és máshol. Ezért aztán ebben nehéz tanácsot adni.

Ha felteszed magadnak a kérdést, hogy szeretnéd-e ezt a kapcsolatot lezárni és magad mögött tudni és az a válaszod a magadnak feltett kérdésre, hogy igen és ettől a gondolattól jól is érzed magad, akkor ideje lezárni. Ha még csak zavarosak az érzéseid a kérdés kapcsán, akkor még megpróbálhatod, hogy együtt oldjátok meg.

2022. júl. 31. 08:36
 15/18 DR. HOFFMANN GÉZA ***** válasza:
0%
Ha ilyen gondolatok megfordulnak a fejedben, soha nem szeretted a párod. Azzal a mindent odaadó szeretettel, és kiemelten elsősorban tisztelettel amellyel az asszonynak kell felnézni a férjére, mert tudja, hogy Tőle függ. Azzal a mindent odaadó szeretettel, mellyel a férjnek kell tenyerén hordoznia a feleségét, hiszen ő jelenti néki a házasságban a koronát, a tisztességet és a élettel való küzdelemben a békés hátországot.
2022. júl. 31. 10:34
 16/18 anonim ***** válasza:

#Kérdező,

36 éves voltam és férfi. Reggel én öltöztettem és vittem óvodába a gyerekeket. Délután, ha nem dolgoztam (olyankor a párom igen) én hoztam el őket. Ha betojtak, én tettem őket tisztába, mert a feleségem hányt tőle. Főztem, amikor volt rá időm, kimostam a kakis pelenkákat, tisztába tettem őket, etettem, játszani vittem, neveltem minden lehetséges percben. Főállásban teherautót vezettem, másodállásban taxiztam, hogy jussunk valamire. Egy nagy lakást és építési kölcsönt vittem a házasságba. Már a válás után tudtam meg, hogy előttem egy nős-családos pasival dugatta magát, és néha akkor is, amikor már a feleségem volt. Aztán jött a főnöke. Szintén nős, egy gyerekkel, a másik a felesége hasában, annak meg csomók a mellében. Hát megcsalta. Vidéken voltam, felhívta hozzánk, és még annyi esze sem volt, hogy a hitvesi ágyon utána lepedőt cseréljen, ezen bukott le. Szóval derék asszony volt. Nem lett példaképe a fiaimnak.

2022. júl. 31. 11:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Hagyjuk mar. Ha egyszer pelust cserélsz nem azt jelenti, hogy napi 5-10* te cserélted.
2022. júl. 31. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:

#Kérdező,

Nem ismersz, nem tudsz te semmit rólam. Ez egy névtelen fórum, minek hazudoznék. Már bánom, hogy válaszoltam.

2022. aug. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!