Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetek? Válni akarok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? Válni akarok

Figyelt kérdés

Mióta megszuletett a gyerekünk 1 eve, a ferjem nagyon megvaltozott. Nagyon rossz ember lett,sok midnenben korlátoz mert én anya vagyok ne menjek gyerek nélkül boltba se. Ő nem vigyáz rá. Ő akkor elviszi máshoz. Ő nem figyel rá amíg főzök se

Többször lebukott a női csevegéseivel kitörli, titkolózik, innen onnan hallok ezt azt. Ő meg mindig mindent tagad.

Szereti meg allitolag engem is de ahogy bánik velünk mar nem bírom.

Nem hittem hogy egy ember tud 360 fokban megváltozni.

A baj csak az, higy felvettük a babavárót, és a csokot 2 gyerekre. De ahogy viselkedik egy gyereket sem érdemelne, nemhogy kettőt.

A babaváró miatt értelemszerűen nem éri meg válni, mert fizethetjük vissza a kamatmentességet.

A csok a kisebb probléma

Nincs hova mennem, ha én maradnék a lakásban zaklatna, meg nem is hagyná mert ő keres 400 ezret... Ilyenkor bezzeg ő fizet minxent, nem közös.

De ha kedves akkor persze közös minden.

Pedig a kettőnk nevén van.

De fent se tudnám tartani egyedül, 100ezer gyedet kapok. Bölcsie meg nem szivesen adnam.

Nem tusom hogy jöhetnek ki jol ebbol.

Talan van egy rokonom aki tudna egy olcso hazat kiadót, de 100 kilometerre van...

Ti mit tennétek a helyemben? :'(

2020. dec. 27. 11:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha 360 fokot fordult volna, akkor ugyanolyan lenne, mint előtte. 180 fokot fordult, ha megváltozott.
2020. dec. 27. 11:13
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

Sajnálom a helyzetedet.

De ha ennyire nem jó, én semmi pénzért sem maradnék. És bölcsibe miért nem akarod beadni? Úgy jóhogy sakkban tud tartani, hogy az ő fizetése negyedét keresed, ami semmire sem elég.

És ő mit szólt mikor felhoztad ezt neki? Mert ugye próbáltátok megbeszélni és nem csak le akarsz lépni egyik pillanatról a másikra?

2020. dec. 27. 11:15
 3/18 A kérdező kommentje:

Igy van elirtam 180 fokot bocsi.

Mar beszéltem vele többször, nek először viselkedik így. Pár napig, hétig normális aztán kezdődik megint minden előlről. Már beleuntam. Egy érzelmi roncs lettem miatta. Nem akarom hogy ezt lassa a gyermekünk.

2020. dec. 27. 11:22
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Ezért baromi nagy csapda a csok és a babaváró. A kormány úgy akarja csökkenteni a válási statisztikákat, hogy összekényszeríti az embereket segítség címén. De azért ennek előtte is kellet legyenek jelei...Hány éve vagytok együtt és miért nem vetted észre hamarabb, hogy már csak a megszokás tartja melletted?
2020. dec. 27. 11:25
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem menekülj 100km-re, ez egy bántalmazó férfinek tűnik abból amit leírtál, aki bekorlátoz, irányítana, de a gyerekét leszarja, csak babagyárnak tekint valószínűleg, ő meg közben megcsal.

Fogd a gyereket, menekülj, kérj segítséget a családodtól, aztán intézzétek a válást.

Ha közös néven van minden, akkor a fele vagyonát megkapot, meg amíg nem érettségizik le a gyerek, addig tartásdíjjat kell majd fizetnie. A bíróság erre fogja kötelezni. Az az össze meg a fizetése bizonyos százaléka. Ha teszem azt 25%, akkor is kapsz 100 ezret, ha 400ezres a fizuja- De ez már egy jó ügyvéden fog múlni.

2020. dec. 27. 11:27
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen ám csak míg neki van penze jó ügyvédre, nekem nincs.

Szerelmes voltam nem lattam hogy mennyire manipulál mindenben.

2020. dec. 27. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:
57%

Az esetek nagy részében nem változott a pasas semennyit. Eddig is pont ilyen volt, csak eddig nem érdekelt, mert fontosabbak voltak azok a szempontok, ami alapján randi partnert, férjet választottál.

Most amikor más szempontok lesznek a fontosak számodra, akkor hirtelen kiderül, hogy annak már nem felel meg, de ez nem azt jelzi, hogy ő változott, hanem azt, hogy olyan szempontok alapján választottál férfit, ami a későbbiekben már nem érdekes.

2020. dec. 27. 11:45
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Jó ügyvédet bármikor lehet találni. Csak borsos lesz az ára, de ha te nyersz rajta akkor megéri. Majd a család segít ügyvédet választani. Amúgy a jog neked kedvez amúgy is, mert az anyáknak kedvez
2020. dec. 27. 11:46
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

"Szerelmes voltam nem lattam hogy mennyire manipulál mindenben."

Mondom, hogy nem a pasas változott.

2020. dec. 27. 11:46
 10/18 A kérdező kommentje:

Most már lényegtelen, éppen eléggé bant engem hogy ilyen a gyerekem apja, higgyétek el...

Mennyi kb "borsos" áron egy ügyvéd?

2020. dec. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!