Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek? Válni akarok
Mióta megszuletett a gyerekünk 1 eve, a ferjem nagyon megvaltozott. Nagyon rossz ember lett,sok midnenben korlátoz mert én anya vagyok ne menjek gyerek nélkül boltba se. Ő nem vigyáz rá. Ő akkor elviszi máshoz. Ő nem figyel rá amíg főzök se
Többször lebukott a női csevegéseivel kitörli, titkolózik, innen onnan hallok ezt azt. Ő meg mindig mindent tagad.
Szereti meg allitolag engem is de ahogy bánik velünk mar nem bírom.
Nem hittem hogy egy ember tud 360 fokban megváltozni.
A baj csak az, higy felvettük a babavárót, és a csokot 2 gyerekre. De ahogy viselkedik egy gyereket sem érdemelne, nemhogy kettőt.
A babaváró miatt értelemszerűen nem éri meg válni, mert fizethetjük vissza a kamatmentességet.
A csok a kisebb probléma
Nincs hova mennem, ha én maradnék a lakásban zaklatna, meg nem is hagyná mert ő keres 400 ezret... Ilyenkor bezzeg ő fizet minxent, nem közös.
De ha kedves akkor persze közös minden.
Pedig a kettőnk nevén van.
De fent se tudnám tartani egyedül, 100ezer gyedet kapok. Bölcsie meg nem szivesen adnam.
Nem tusom hogy jöhetnek ki jol ebbol.
Talan van egy rokonom aki tudna egy olcso hazat kiadót, de 100 kilometerre van...
Ti mit tennétek a helyemben? :'(
A legjobb ügyvédek 300+ ezer áron végeznek egy válópert vagyonmegosztás nélkül.
Innen lefelé gyakorlatilag filléres árig találsz.
Figyelj, mit nyersz azon ha elvaltok? Ha nem bántalmazó, akkor max éltek egymás mellett, ami anyagilag meg mindig könnyebb, mint egyedülálló anyaként.
Szerintem lépj túl a büszkeségeden, tudatosítsa magadban, hogy nem számíthatsz rá, és élj mellette lakotarskent. Meg arra is van esély, hogy ha a gyerek nagyobb lesz akkor újra közelebb tudtok kerülni egymáshoz.
Tudom ez nem népszerű tanács, mert mindenki kivont karddal előre megmutatja ám nagyon, hogy ő inkább egyedül megoldja, de aztán a nagy onerzetet nem bántja hogy korbetarhalja a világot (akar csak szivessegekkel)... És a népszerű indok, hogy a gyerek ne ezt lássa: miért az új apucik sora meg ideoda hanykolodas jobb nekik? Szerintem nem.
Na mindegy tégy belatasod szerint, én kívánom a legjobbakat!
14-es, ha megcsalják, elszigetelik, a gyereknevelésbe meg nem ad bele a férj, max anyagilag, akkor nem igazán értem miért lenne az jobb bárkinek is.
Ha legalább jó apa lenne, akkor azt mondanám, hogy oké. De egy feszült környezet tényleg nem jó se a gyereknek, se az anyának.
Az ügyvédre meg tényleg lehet minimálisat is költeni. De ahol majd laksz ott kell körbekérdezni ilyen téren. Helyenként ez nagyon változó tud lenni.
Aválásrutn dolog, ez nemAmerika, ahol csodaügyvéddel kell belekezdeni.
Nekem nem volt a feleségemnek volt, ő jobban járt.
A gyerek az asszonyé, a közösvagyyon(és adósság) feleződik.
Ha teúgyis meziremész, a házatnyugodtan ellehet adni.
Utoljára 3 éve volt ügyvédes dolgom, neki 20 ezret kellett fizetnem alkalmanként, kb 1-1 óra volt. Budapesti ember volt.
Ne maradjebben a sz-rban, miféle élet lesz ez, egy életen át?
Hát a CSOK elidegenítési tilalmat tett rá 10 évig, így nem tudom mi van. Majd utana kell járnom mindennek.
Sajnos a szuleim is kulon vannak nem tehetősek,
Egyik alberletben lakik, masik felém se néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!