Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki ha 20 éves fiú létemre egy 13 éves lánnyal akarok együtt lenni? :S (Nem tehetek róla hogy ő teljesen olyan mint én. és oda is van értem ő is. )
ULTRA GAYYYY
Na de viccet félretéve, hagyd a fenébe..
Gondolj bele ha lenne egy 13 éves kishugod és ráhajtana egy 20 éves srác, azt te normálisnak tartanád?
Mert ha igen akkor bajok vannak a fejedben.
Elég gáz.Ezek szerint nem igazán tudsz a te korosztályodból csajozni. miért pont egy 13 évessel?
azt úgy hidd el ha kiderül a szülők meg fognak kövezni és tiltani fogják előled a lányukat, és teszem hozzá:teljesen jogosan! szexet is maximum 15 éves korában kezdhetitek el.
mert 14 év alatt büntetendő a szexuális kapcsolat egy kislánnyal.
Az elég nagy baj,ha olyan,mint te...
Én is hasonló kerú vagyok,mint te.És volt egy olyan pillanat,hogy vonzódtam egy 4 éves lányhoz,de igencsak hamar rá jöttem,hogy ez csak pillanatnyi dolog.Más nap már nem is érdekelt(nem dugtam meg).Igazi érzelmi kötődés szerintem egy épp hogy tinivel nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!