Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon ciki ha 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon ciki ha 20 éves fiú létemre egy 13 éves lánnyal akarok együtt lenni? :S (Nem tehetek róla hogy ő teljesen olyan mint én. és oda is van értem ő is. )

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
ühümm szerintem gáz.. egy 13 éves lány azt se tudja mit akar azt se tudja mi a szerelem.. miért nem saját korosztályodból keresel?? nem hiszem el hogy nincs a korosztályodban normális lány aki oda is van érted?!..
2013. ápr. 26. 19:31
 2/35 anonim ***** válasza:
96%
ciki is,de főleg törvénytelen!
2013. ápr. 26. 19:32
 3/35 anonim ***** válasza:

ULTRA GAYYYY

Na de viccet félretéve, hagyd a fenébe..

2013. ápr. 26. 19:33
 4/35 anonim ***** válasza:
97%

Gondolj bele ha lenne egy 13 éves kishugod és ráhajtana egy 20 éves srác, azt te normálisnak tartanád?

Mert ha igen akkor bajok vannak a fejedben.

2013. ápr. 26. 19:33
 5/35 anonim ***** válasza:
97%

Elég gáz.Ezek szerint nem igazán tudsz a te korosztályodból csajozni. miért pont egy 13 évessel?

azt úgy hidd el ha kiderül a szülők meg fognak kövezni és tiltani fogják előled a lányukat, és teszem hozzá:teljesen jogosan! szexet is maximum 15 éves korában kezdhetitek el.

mert 14 év alatt büntetendő a szexuális kapcsolat egy kislánnyal.

2013. ápr. 26. 19:35
 6/35 anonim ***** válasza:

Az elég nagy baj,ha olyan,mint te...

Én is hasonló kerú vagyok,mint te.És volt egy olyan pillanat,hogy vonzódtam egy 4 éves lányhoz,de igencsak hamar rá jöttem,hogy ez csak pillanatnyi dolog.Más nap már nem is érdekelt(nem dugtam meg).Igazi érzelmi kötődés szerintem egy épp hogy tinivel nem lehetséges.

2013. ápr. 26. 19:37
 7/35 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Az a ciki, hogy ezt megkérdezed. Ő még gyerek, te meg már felnőtt férfinak számítasz. Remélem nem gondoltad komolyan.
2013. ápr. 26. 19:40
 8/35 kolosszus22 ***** válasza:
92%
Eléggé, ez már súrolja a pedofília határait.
2013. ápr. 26. 19:41
 9/35 anonim ***** válasza:
6os vagyok megint...a hülye billentyűzet...tizen négy éves lány...
2013. ápr. 26. 19:49
 10/35 A kérdező kommentje:
Hát kb. erre a válaszokra számítottam, de én nem a szexre gondoltam főképpen.. én azzal türelmes vagyok nem az érdekel jelenleg vele kapcsolatban, lehet hogy sokan nem tudják 13 évesen hogy mit akarnak de pl én is tudtam annyi idősen már hogy nem akarok játszadozni senkivel!
2013. ápr. 26. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!