Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki ha 20 éves fiú létemre egy 13 éves lánnyal akarok együtt lenni? :S (Nem tehetek róla hogy ő teljesen olyan mint én. és oda is van értem ő is. )
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:29
21/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Hát nem tudunk nagyon sokszor mert kicsit messze lakunk egymástól és ő sokat tanul nekem meg sok a munka de annál jobban esik találkozni mert nagyon hiányzunk egymásnak! :) De köszönöm megint csak! :) Örülök neki és neked is sok boldogságot! :) Hát mindenkire vár a párja csak meg kell találni tartja a mondás ;) Remélem nekem ő az akire vártam! :)
2013. ápr. 26. 20:30
22/35 Andii1 válasza:
ilyen agyilag elmaradott lehetsz :D
23/35 mmano88 válasza:
Úristen, húgom 13 éves...rossz belegondolni. Nagyon beteg!
Én biztos agyon (khmm..mindegy) ütnélek ha bepróbálkoznál nála!
24/35 anonim válasza:
szerintem maradjatok egyenlőre a barátságnál.esetleg 4-5 év múlva lenne jobb ha összejönnétek.de ha nem tudtok várni szerintem haggyátok ezt a fenébe.
25/35 anonim válasza:
MOCSKOS PEDO! fujj de gyűlölöm az ilyeneket. gusztustalan.
26/35 anonim válasza:
Miert kerdezed a mi velemenyunket ha utana meg akkor is mondod ami te akarsz? Ezt te dontod el nem mi, de ez azert nem normalis.
27/35 anonim válasza:
"Nem tehetek róla hogy ő teljesen olyan mint én."
Nocsak! Farka van, és szúr a szakálla?
28/35 A kérdező kommentje:
.. :D belsőre gondoltam..
2013. dec. 17. 13:27
29/35 anonim válasza:
A szerelemben nem számít a kor különbség csak az hogy szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!