Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon ciki ha 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon ciki ha 20 éves fiú létemre egy 13 éves lánnyal akarok együtt lenni? :S (Nem tehetek róla hogy ő teljesen olyan mint én. és oda is van értem ő is. )

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Szétharapnám a torkodat, kisgyerek, ha az én unokahúgomat kerülgetnéd!

Felnőtt ember vagy, és beteges, ha gyerekekre utazol!

2013. ápr. 26. 19:54
 12/35 anonim ***** válasza:
Noss igen gondok vannak. Majd a család elintézi.
2013. ápr. 26. 19:55
 13/35 anonim válasza:
58%
Lehet, hogy most soknak tűnik a korkülönbség, de ha tényleg szeretitek egymást, akkor megéri várni. Pár év múlva már nem lesz vészes. Nagyon becsülendő, hogy nem akarod kihasználni a barátnődet! Te egy igazán rendes srác lehetsz! Remélem minden jól alakul és boldogok lesztek. Ne hallgass másokra, csak a szívedre és az érzéseidre!
2013. ápr. 26. 19:56
 14/35 A kérdező kommentje:
De nem direkt csinálom! Nem vicces.. és nem vagyok beteges nem kis gyerekekre utazok egyszerűen ilyen ez a szemét szerelem.. és igen nem találok olyan lányt a saját korosztályomból akinek kellenék.. nem tehetek róla hogy rám a fiatalabbak buknak meg velük jövök ki jól :/
2013. ápr. 26. 19:57
 15/35 anonim válasza:
37%
Én megértelek! Egyébként a szülők tudják? Hogy állnak hozzá? És milyen régóta ismeritek egymást a lánnyal vagy már jártok is?
2013. ápr. 26. 20:00
 16/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm 13-as válasz író! :) A számból vetted ki a szót! Pontosan így gondolom én is! :) Köszönöm hogy így látod, tényleg ilyen vagyok én! :) Azt próbálom tenni ;)

Neked is köszönöm 15-ös válasz író! :) Nem még nem tudják mert még egyenlőre csak szeretnénk járni, csak mind ketten félünk pontosan ettől hogy szinte mindenki elítélne ez miatt a korkülönbség miatt :( Egy kis ideje csak de rengeteget beszélünk minden nap reggeltől estig és hihetetlen sok mindent megtudtunk egymásról! És meg tudunk bízni egymásban, egyáltalán nem játszunk az érzéseinkkel!

2013. ápr. 26. 20:06
 17/35 anonim válasza:
41%
Ugyanaz vagyok ( 13 és 15-ös). Ne félj, hidd el megéri várni. Ha szeretsz valakit ne engedd el, mert nagyon nehéz olyat találni a mai világban, aki tényleg szeret és nem csak játszadozni akar. Ahogy tartja a mondás is, " A jó dolgokért meg kell küzdeni". Meglásd meglesz az eredménye és pár év múlva már nevetve emlékeztek majd vissza erre a nehéz időszakra!
2013. ápr. 26. 20:12
 18/35 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem van ra esely hogy mukodhet :)
2013. ápr. 26. 20:13
 19/35 A kérdező kommentje:

Értem bocsi! ^^" Köszönöm hogy így látod te is! Ez így igaz a mai világban nagyon kevés az igaz szerelem szerintem.. épp ezért nem foglalkozok nagyon az ilyen korkülönbséggel csak türelmesen akarok várni ahogy te is írtad más szavakkal :)

Remélem igazad van mert én nagyon szeretném ha működne végre egy normális kapcsolat! :)

2013. ápr. 26. 20:17
 20/35 anonim válasza:
59%

Sok sikert! :) Egyébként sokszor szoktatok találkozni?

Kívánom, hogy jól alakuljon a kapcsolatotok! :)

Én most találtam meg a boldogságot 1 hónapja, sok év szenvedés után. Azt hittem én már sose leszek boldog és láss csodát megtaláltam azt, akit kerestem. :) És nem is ismeretlen személy volt, csak nem gondoltam volna, hogy ő az igazi nekem!

2013. ápr. 26. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!