Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki ha 20 éves fiú létemre egy 13 éves lánnyal akarok együtt lenni? :S (Nem tehetek róla hogy ő teljesen olyan mint én. és oda is van értem ő is. )
Szétharapnám a torkodat, kisgyerek, ha az én unokahúgomat kerülgetnéd!
Felnőtt ember vagy, és beteges, ha gyerekekre utazol!
Köszönöm 13-as válasz író! :) A számból vetted ki a szót! Pontosan így gondolom én is! :) Köszönöm hogy így látod, tényleg ilyen vagyok én! :) Azt próbálom tenni ;)
Neked is köszönöm 15-ös válasz író! :) Nem még nem tudják mert még egyenlőre csak szeretnénk járni, csak mind ketten félünk pontosan ettől hogy szinte mindenki elítélne ez miatt a korkülönbség miatt :( Egy kis ideje csak de rengeteget beszélünk minden nap reggeltől estig és hihetetlen sok mindent megtudtunk egymásról! És meg tudunk bízni egymásban, egyáltalán nem játszunk az érzéseinkkel!
Értem bocsi! ^^" Köszönöm hogy így látod te is! Ez így igaz a mai világban nagyon kevés az igaz szerelem szerintem.. épp ezért nem foglalkozok nagyon az ilyen korkülönbséggel csak türelmesen akarok várni ahogy te is írtad más szavakkal :)
Remélem igazad van mert én nagyon szeretném ha működne végre egy normális kapcsolat! :)
Sok sikert! :) Egyébként sokszor szoktatok találkozni?
Kívánom, hogy jól alakuljon a kapcsolatotok! :)
Én most találtam meg a boldogságot 1 hónapja, sok év szenvedés után. Azt hittem én már sose leszek boldog és láss csodát megtaláltam azt, akit kerestem. :) És nem is ismeretlen személy volt, csak nem gondoltam volna, hogy ő az igazi nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!