Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiknek van jobb élete az alábbiak közül?
- asszony otthon mindent megcsinál, nem dolgozik, gyerekeket nevel, teljesen mértékben kiszolgálja férjét a tányért is elé rakja+elteszi
férfi dolgozik, otthon nem csinál semmi csak a kerti munkát
Egyértelműen az első.
Egy értelmes ember szereti a gyerekét és örül, ha vele töltheti az időt. A háztartás meg azért nem egy akkora munka, mint ahogy próbálják páran beállítani.
Vicces azért ez az oldal. A női lepontozás ismét előjött, de egy olyan válasz ismét felpontozást kapott, ami nem is válasz a kérdésre. (A #2-es értelmetlen, mert az volt a kérdés, hogy melyik a jobb. Eldöntendő. Ez sem sikerült, de itt erre jár a taps.)
#4: Akkor nem kellett volna gyereket vállalni. Ez ilyen egyszerű. Valamiért az én szüleim is elismerik, hogy voltak néha nehézségek, de egy szeretetotthon volt nekik én és a tesóm is. Örülnek, hogy így döntöttek.
Értelemszerűen egy értelmes ember úgy vállal gyereket, hogy élvezni fogja. A kevésbé értelmesek meg drámázva előadják minden apró nehézségre, hogy nekik mennyire rossz. Tök alap már, hogy mindenki rinyál és panaszkodik mindenért.
Nem, ez nem így van. Ha régebb valaki a nehézségeiről beszélt akkor az nagy elítélésben részesült. A szomszéd asszony elhordta a faluban minden szarnak, így inkább mindenki kussolt és mosolygott.
Hiába jössz a szüleid példájával. Nem fognak két okból rosszat mondani a neveléseteket illetően:
1. Az emlékek megszépülnek.
2. Más világban nőttél fel. A digitális bennszülöt generáció teljesen más ingereket fog kapni és észlelni. Nehezebb velük.
1 az se nagy munka, h dolgozom, gyereket nevelek és háztartást végzek plusz kért, kutya, stb...
Itt a férfinak jobb, mer emberek között is van. Sok nő pont ebbe csavarodik bele, h otthon van a gyerekkel és kész.
A férfi is vegye ki a részét mindenből.
Amúgy meg a mind2en dolgoznak és kiveszik a gyereknevelésből is a részüket a legjobb. Persze van olyan nő, aki folyamat elvan otthon a gyerekkel. Az nem Én vagyok.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!