Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak nagyon magasak az elvárásai és ezért nem akarják a jobb nők ezért inkább egyedül marad élete végéig, az szerintetek milyen dolog?
Menjél inkább pugózni
Ne játsszad a májnkráftot
Attól függ, hogy reálisak-e az elvárásai. Persze akár reálisak, akár nem, az ő döntése, a felelősséget neki kell vállalnia. Én is évek óta egyedül vagyok nőként, nekem főleg a belsőt tekintve magasak az elvárásaim, épp ezért nem tudok lejjebb adni belőlük. De nem hibáztatok érte senkit, nem szidom a férfikat, nőket, társadalmat, ufókat IS.
Szóval ha méltósággal viseli és felelősséget vállal érte becsülendő, ha nem, akkor nem.
Ugyanígy, ha csak tökéletes külsejű nő után ábrándozik és nem veszi figyelembe, ő hogy néz ki, szerintem az jellemhiba nála. De ő dolga. Inkább legyen egyedül, mint hazudjon egy kedves nőnek aki nem igazán indítja be.
Nekem teljesen semleges.
Mindenki azt kezd a saját életével, amit akar.
Ha nekem nő létemre nagyon magasan lennének az elvárásaim a külsőt illetően, akkor eddigi életem leghosszabb és legboldogabb párkapcsolata soha el se kezdődött volna.
Neked milyen tekintetben magasak annyira az elvárásaid, hogy aki megugorja azt a szintet, annak meg te nem jössz be soha?
Nekem külső és belső terén is magasak az elvárásaim.
Blake Lively hasonmásával, vagy vele szeretnék összejönni, hát nem is volt még barátnőm.
"3. igen annak sosem jövök be, pedig csomó nőnél próbálkoztam és 37 éves vagyok már"
Nem válaszoltál a kérdésemre. :-)
Az nem baj ha valakinek magasak az elvárásai, de azok hasonlóak legyenek az Ő adottságával.
Ha nem talál az elvárásának megfelelő lányt élete végéig azt jelenti,hogy a saját adottságainál jóval magasabbak az igényei a másikkal szemben.
Ez pedig már probléma.
Viszont aki élete végéig nem talál megfelelő társat annak nem az a baja,hogy magasra tette a mércét, vélhetőleg maga sem tudja mit akar, vagy aszexuális, vagy másik nemhez vonzódik, vagy a saját zárt világában él és nem mozdul ki.
Ha valaki ismerkedni szeretne azt napi szinten és bárhol megteheti.Olyan pedig nincs,hogy senki nem felel meg Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!