Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 1 szex igény miatt szexéhes szemét férfi vagyok?
Feleségem annak állít be. Neki a gyerek születése óta nincs szexigénye, pedig kb semmit se kell csinálnia. Én otthonról dolgozom, heti 3x jön a babysitter, 2x a takarítónö, plusz szombaton-vasárnap egyik-másik nagymama. Szóval nem fáradt és nöként is van kezelve. Saját kérésre császár volt a szülés. Egészségügy baja nincsen, a gyerek 3 éves.
Havi 1 alkalommal is kiegyeznék, de emiatt egy szexéhes szemét férfinak állít be, aki csak “azt” akarja. Nem tudom mit tegyek, mert minden más rendben van. Azt mondja, hogy már csak apaként tud rámnézni, magára meg anyaként és neki furcsa, hogy “olyan dolgokat” csináljon a gyereke apjával mint elötte. Van innen visszaút? Szégyen vagy nem, sajnos a mosdó jutott nekem szex terén saját magammal. Azt hittem álom életünk lesz, megvan a szép ház, minden ami kell, jó állás, két autó, nincsen anyagi gondunk, egészségesek vagyunk, aztán most ez van. Én a feleségemen kívül mást nem kívánok. Lehet hogy szánalmas de maszturbálás közben is a régi közös együttlétekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!