Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szemét vagyok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok ezért?

Figyelt kérdés

A férjem az esetek túlnyomó részében a földre dobálja a ruháit. Van, mikor megkérdezem egy-két darabról, hogy az szennyes-e, és néha mondja, hogy ja nem, de olyan is volt, hogy kiraktam a mosásba mindent kérdezés nélkül, aztán kereste, hogy hol van. Ha nem dobom a szennyesbe a cuccokat, úgyis kerülgetni kell, és az a vége, hogy én teszem el. A másik, hogy mosásnál, teregetésnél vagy a száraz ruhák elpakolásánál nem szoktam visszafordítani azokat a ruhákat (póló, zokni), amiket úgy dobott le, ahogy levette, így sokszor kifordítva hajtom össze a ruháit. Sose szól érte. Bűntudatom van miatta, de közben bennem van az is, hogy ha már én szedem össze a ledobott cuccokat, mosom ki, teregetem, elteszem, akkor legalább fordítgatni ne nekem kelljen.

Pici babával vagyok itthon, sokszor örülök, hogy egyáltalán mosni eljutok.

2020. nov. 23. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem.A férjed egy bunkó,trehany alak
2020. nov. 23. 10:12
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
A ferjecskéd egy rendetlen paraszt és még te érzed magad rosszul? Nem szemét vagy hanem lábtörlő...
2020. nov. 23. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Amit a férjem a földre dobál, azt én arrébb szoktam rugdosni, ha útban van. Nem szedem össze. És akkor észre veszi magát, hogy a ruhának nem a szoba közepén a földön van a helye, ha szennyes, ha nem. Én hiszek a férfi-női szerepekben amúgy, azzal nincs bajom, hogy például kifordítgassam a ruhákat, tehát ezen nem akadok fenn, de az a minimum, hogy nem a földre cseszi, hanem a szennyes tartóba, vagy ha kell még neki, akkor a szekrénybe tegye vissza. Ettől nem fog csorbulni a férfiassága.
2020. nov. 23. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
9%

Ez legyen a legnagyobb problémád! Otthon vagy a kicsivel, semmilyen inger nem ér, így hát generálsz problémát,ha nincs...

Szerintem jobban jársz, ha normálisan beszélgetsz a férjeddel, és nem csak a szennyes/mosott ruhákról.

2020. nov. 23. 10:39
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk senki nem dobál szét semmit, ennek ellenére évek óta "bevezettem", hogy ahogy kirakod a ruhád, úgy kapod vissza. Ha gombócba van a zoknid, úgy mosom ki,ha zsepi van benne úgy, ha 100.000Ft akkor meg úgy. Nem érdekel, nem vagyok hajlandó minden egyes darabot nézegetni. Mindenki tisztában van ezzel, gyerek-felnőtt egyaránt és normálisan rakják a szennyesbe a ruhákat :)

Illetve ami nincs a szennyesben, az nincs kimosva, tehát ha a férjed az enyém lenne, lehet tiszta ruhája se lenne :D Azzal a mozdulattal ahogy a földre dobja, nyugodtan bedobhatja a helyére is!

Szóval én teljesen egyetértek veled!

2020. nov. 23. 10:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"Ez legyen a legnagyobb problémád! Otthon vagy a kicsivel, semmilyen inger nem ér, így hát generálsz problémát,ha nincs..."

Nyilván nincs gyereked, vagy ha van, akkor szupermami vagy, akinek soha nem nyűgös a gyereke, kussban megmarad ott, ahova leteszed, magát eteti. A kaja is a hűtőbe terem, sosincs koszos edény, és úgy általában semmi intéznivaló. Mert ugye a pici baba azt jelenti, hogy egész nap az ágyban fekszünk és csak szopik, én meg a TV-t lesem. Ehhez a kommenthez csak ennyit fűznék.

Magával a mosással nincs bajom természetesen, hisz én vagyok itthon napközben, hogy megcsináljam, csak a plusz munka bosszant fel, mert neki ugyanannyi energiába telne visszafordítgatni (sőt, kevesebbe, mert mikor leveszi, a kezében van).

2020. nov. 23. 10:47
 7/12 anonim ***** válasza:
És ezt már elmondtad neki? Ha igen mit válaszolt? Nem tűnik nagy megerőltetésnek, hogy a szennyest dobja oda, ahova való. Kicsit fura, hogy ez ennyire zavar téged, emellett meg azért rosszul érzed magad, mert nem fordítgatod vissza a ruhákat...
2020. nov. 23. 11:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, többször mondtam már, eleinte olyankor figyel, aztán már csak hébe-hóba. Akárhol laktunk (többször költöztünk, amióta együtt vagyunk), mindenhol ugyanez volt. Igazából azt mar elfogadtam, hogy ez nem fog változni, csak közben meg ezért a "kis ellenállásért" (a ruhák nem fordítgatása) viszont rossz érzésem van, holott szerintem nem kéne. Tudom, rosszul vagyok összerakva. 🤷‍♀️ Csak kíváncsi voltam, ez mennyire általános, vagy elfogadott, és csak engem zavar...
2020. nov. 23. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Micsoda kis magánháborút folytatsz te suttyomban ezzel a ruhák vissza nem fordításávál :DDD a férjednek biztos leesik, hogy "jaj ezt a pólót múltkor a földre dobtam, az asszomy biztos ezért pakolta el kifordítva". Szerintem ennek semmi értelme, inkább ültesd le és nyomatékosan mondd el, hogy téged ez zavar és segítsen annyit, hogy nem dobálja szét a cuccát. Ha újra elkezdi, akkor rögtön szólj rá. Egy idő után rá fog majd szokni, ez tényleg nem egy megcsinálhatatlan dolog, szimplán trehány az ember. Egyébként engem is zavarna.
2020. nov. 23. 13:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kérdezek, ami a szennyeskosárban van mosom, ami nem került bele az nem lesz kimosva. Ne szedd össze utána, járjatok a szétszórt ruhában. Valakinek meg kell tanítani, ha az anyja nem tudta.
2020. nov. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!