Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szemét vagyok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok ezért?

Figyelt kérdés

A férjem az esetek túlnyomó részében a földre dobálja a ruháit. Van, mikor megkérdezem egy-két darabról, hogy az szennyes-e, és néha mondja, hogy ja nem, de olyan is volt, hogy kiraktam a mosásba mindent kérdezés nélkül, aztán kereste, hogy hol van. Ha nem dobom a szennyesbe a cuccokat, úgyis kerülgetni kell, és az a vége, hogy én teszem el. A másik, hogy mosásnál, teregetésnél vagy a száraz ruhák elpakolásánál nem szoktam visszafordítani azokat a ruhákat (póló, zokni), amiket úgy dobott le, ahogy levette, így sokszor kifordítva hajtom össze a ruháit. Sose szól érte. Bűntudatom van miatta, de közben bennem van az is, hogy ha már én szedem össze a ledobott cuccokat, mosom ki, teregetem, elteszem, akkor legalább fordítgatni ne nekem kelljen.

Pici babával vagyok itthon, sokszor örülök, hogy egyáltalán mosni eljutok.

2020. nov. 23. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor meguntam, kihajigáltam a cuccait az udvar közepére, a sáros fűbe. Onnantól kezdve nincs ilyen problémánk.
2020. nov. 23. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne szedd össze, ha 2 hétig, akkor 2 hétig. Másik,hogy ő majd berakja a mosásba ha rájön, hogy már nincs tiszta ruhája. Aztán majd gondolkodik előre. Ennyi. Nálunk földre dobott ruha csak szökőévente van, és a párom is most, tereget stb., sőt talán többször mint én, mert időben Ő van többet otthon, sokkal előbb ér haza. Nálunk a pohár necces néha, kint hagyja a konyhapulton, van mikor már napi 3 áll ott. No hát miattam ott maradtat, ami nincs a mosogatóban , az nem lesz elmosva, ha két napig van ott akkor 2 napig és gyűlik, inkább arrébb rakom, de nem pakolom helyette el. Mikor ő mosogat akkor szedi össze Őket nagyon sokszor.
2020. dec. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!