Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét vagyok ezért?
A férjem az esetek túlnyomó részében a földre dobálja a ruháit. Van, mikor megkérdezem egy-két darabról, hogy az szennyes-e, és néha mondja, hogy ja nem, de olyan is volt, hogy kiraktam a mosásba mindent kérdezés nélkül, aztán kereste, hogy hol van. Ha nem dobom a szennyesbe a cuccokat, úgyis kerülgetni kell, és az a vége, hogy én teszem el. A másik, hogy mosásnál, teregetésnél vagy a száraz ruhák elpakolásánál nem szoktam visszafordítani azokat a ruhákat (póló, zokni), amiket úgy dobott le, ahogy levette, így sokszor kifordítva hajtom össze a ruháit. Sose szól érte. Bűntudatom van miatta, de közben bennem van az is, hogy ha már én szedem össze a ledobott cuccokat, mosom ki, teregetem, elteszem, akkor legalább fordítgatni ne nekem kelljen.
Pici babával vagyok itthon, sokszor örülök, hogy egyáltalán mosni eljutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!