Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 1 szex igény miatt szexéhes szemét férfi vagyok?
Feleségem annak állít be. Neki a gyerek születése óta nincs szexigénye, pedig kb semmit se kell csinálnia. Én otthonról dolgozom, heti 3x jön a babysitter, 2x a takarítónö, plusz szombaton-vasárnap egyik-másik nagymama. Szóval nem fáradt és nöként is van kezelve. Saját kérésre császár volt a szülés. Egészségügy baja nincsen, a gyerek 3 éves.
Havi 1 alkalommal is kiegyeznék, de emiatt egy szexéhes szemét férfinak állít be, aki csak “azt” akarja. Nem tudom mit tegyek, mert minden más rendben van. Azt mondja, hogy már csak apaként tud rámnézni, magára meg anyaként és neki furcsa, hogy “olyan dolgokat” csináljon a gyereke apjával mint elötte. Van innen visszaút? Szégyen vagy nem, sajnos a mosdó jutott nekem szex terén saját magammal. Azt hittem álom életünk lesz, megvan a szép ház, minden ami kell, jó állás, két autó, nincsen anyagi gondunk, egészségesek vagyunk, aztán most ez van. Én a feleségemen kívül mást nem kívánok. Lehet hogy szánalmas de maszturbálás közben is a régi közös együttlétekre gondolok.
Nem szeret, nem szerelmes, nem kíván téged. Különben alig várná, hogy szexeljetek.
Kamu kifogas amit mind. A gyerekem apja=a szerelmem. Ezt a hülyeséget.. Picsaja ki van nyalva, meglett a gyerek.. Nem fog veled bajlódni, eddig megjatszotta, hogy szeret szexelni elerte amit akar, mostmar nem kell.. Ennyi..
Szuloszobabol hazajottunk, letettem aludni a kicsit és a konyhába lerendeztem a parom, mert 3 nao után úgy kivantam mint allat. Természetes szülés után, terhesség utolsó naojaig szexelve.
Azóta 3 éves a gyerek, de nagyon ritkán van olyan nap hogy kimrmarad a szex.. A szex kikapcsol, elvezettel tölt el, feszültséget vezet le és imadjuk csinalni. Szerintem igy van értelme a házasságnak és gyerekvallalasnak.
Uram atyám!
Nekem egyszer ilyen férjem lenne, a két kezemet összetenném, a lábaimat meg szét.
Bocsi az offért.
Szerintem nagyon erőteljes gátlások és szorongás van a feleségedben, ha ennyire idegenkedik a szextől.
Szakemberhez kéne fordulnotok, mert ez nem normális.
Havi 1 szex kb barátok között is előfordul.
(Nyilván nem, csak képletesen értettem, hogy ennyire gáz a szitu.)
Elsősorban a feleséged útközben elhagyott nőiességét kéne visszaszerezni, mert ha csak anyaként tekint magára, egyértelművé teszi a probléma forrását.
Élvezte veled a szexet korábban? Vagy csak megjátszotta?
Mert ha egy nő élvezi, akkor 100%, hogy akarja is.
Paromeknal ugyanez volt a problema. Eveken at ment a kirakathazassag, autok, nagy haz, latszolag szep elet, de mar mint baratok eltek egymas mellett. Flortolt o mas nokkel, megcsalas sosem tortent de neki is mindig a wc volt a megoldas. Aztan megismert engem, egymasba szerettunk, ennek ket eve. Jovore fogunk osszehazasodni.
Egyebkent akinek szexhianya van, annak az esetek tobbsegeben szeretethianya is van.
Kedves Kérdező!
Én is sorstárs vagyok, sajnos hosszabb ideje nélkülözök és mi tagadás a falat kaparom… Én naponta összebújnék de nem is merem leírni a jelenlegi aktivitásunkat mert éves viszonylatban van :(
Nálunk is 2 gyermek van és részben a miattuk részben a saját önbecsülésem miatt nem hajlok el. Nagyon nehéz, de én elhiszem h nincs 3 fél a kapcsolatunkban, hanem ez a császár mellékhatása. Vagy szülés utáni anomália.
Amikor beszéltünk róla akkor tarkón csapott a felismerés, ha semmi nem változik akkor csak miattam lenne szex, és ez azért elszomorít mert férfiként éreznem kellene hogy azért még jó vagyok valamire a munkán meg az apaszerepen túl is. Bejelentkezett pszichologushoz ami számomra reményt jelent mert legalabb nem hanyagolja el a problémát. Amíg semmi nem változik próbálok egy kis színt vinni a saját profilomba, megtörni a rutint, ujrakezdtem mozogni. Keresek valamit amitől nem érzem magam az Amerikai szépség c. film főszereplőjének. (aki nem látta, egy okafogyott megunt férj). Ha megvan a helyes megoldás írok;) Addig is marad a mosdóvizit :( 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!