Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem szeret. Mit tegyek?
Megtetszett neki egy 3. Fél, aki már nincs is a képben és 100% hogy nem volt köztük semmi. Kiakadtam, azóta rossz a kapcsolat. Félek hogy el fogok indulni a lejtőn ha válunk. Imádom, szeretem, de ő engem már nem. Sajnos elég sötét gondolatok is forognak a fejemben. Alvás paralízisben is szenvedek egy ideje. Pszihológust felkerestem már, de szerintemgyorsabban fogok szètcsúszni minthogy megtanuljam hogy ne csússzan szét. Egész nap iszonyú fájdalom van a gyonromban, feleségem meg foylton barátnőivel van. En meg itthon a gyerekkel.
Reménytelennek, kilátástalannak látok mindent. Mit kéne tennem? Hogy jöjjek ki ebből a nagyon mély gödörből?
Kommunikáció.Ha nem csalt meg, de valaki megtetszett neki,
kérdezz rá,miért? Biztos hogy volt rá oka.Aztán tovább lehet lépni,
a megoldás felé.De ez a struccpolitika sehová sem vezet,csak
hazavágod magad.Vagy ha azt hiszed mártírt játszva helyrejönnek a dolgok,
hát tévedsz.
Az alkoholt felejtsd el,nem old meg semmit.
Ne agyalj,ne kattogj.
Menj el Te is otthonról mozdulj ki barátokkal,kollegákkal.
Ülj le az asszonnyal és beszélgessetek,ki mit szeretne,mit tenne meg azért,hogy legyen jövőtök még.Ha egyikőtök se szól a másikhoz,akkor egy idő után már nem lesz visszaút.Kommunikáljatok,az a legfontosabb!Ha erre hajlandó,akkor egy lépés megvolt előre!
Gondolkodj ez azon,hogy mi történt vagy mi nem történt ami miatt belépett egy harmadik fél.Mit csináltál Te,mit csinált a feleséged,hogy idáig jutottatok.
Csináljatok közösen,hármasban programot.Tudsz főzni?Ha igen üss össze egy vacsit,ha nem,rendelj valamit,lepd meg a feleséged.Leültök enni,oldódik a feszültség és akár beszélgethettek is.
Légy kicsit kreatív!:)
Szedd össze magad!Borotválkozz meg,ha kell ugorj el fodrászhoz,vegyél egy két új pólót vagy inget,jobban fogod magad érezni a bőrödbe.Ne egy önsajnálatba süllyedt férjet lásson minden nap.
Csak ügyesen!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!