Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem szeret. Mit tegyek?
Megtetszett neki egy 3. Fél, aki már nincs is a képben és 100% hogy nem volt köztük semmi. Kiakadtam, azóta rossz a kapcsolat. Félek hogy el fogok indulni a lejtőn ha válunk. Imádom, szeretem, de ő engem már nem. Sajnos elég sötét gondolatok is forognak a fejemben. Alvás paralízisben is szenvedek egy ideje. Pszihológust felkerestem már, de szerintemgyorsabban fogok szètcsúszni minthogy megtanuljam hogy ne csússzan szét. Egész nap iszonyú fájdalom van a gyonromban, feleségem meg foylton barátnőivel van. En meg itthon a gyerekkel.
Reménytelennek, kilátástalannak látok mindent. Mit kéne tennem? Hogy jöjjek ki ebből a nagyon mély gödörből?
Nőszidő provokáció egy inceltől.
A házas férfiak útszéli prostikhoz járnak a feleségük mellett, nemhogy alvásparalízisben szenvedjenek miatta, mese habbal.
Meg ma egy nő azért is le van feministázva meg el van nyomva ha zaklatják és felszólal, nemhogy megcsalná a férjét, hagyjad már a mézes madzagot.
Azért hazudsz mert incel vagy és ez alatt a kérdés alatt lehet szidni a nőket.
Ha nem lennél incel akkor tudnál hogy egy férfi 9 év alatt 90szer csalja meg a feleségét. Ha másra nézne a felesége betörné az orrát, kidobná és aznap beköltöztetné magához az egyik r.bancát, aki mellét még ugyanúgy tartana 5-t. Szerelem, persze, mintha a férdiak tudnák hogy mi az.
1. "házas férfiak útszéli prostikhoz járnak a feleségük mellett"
férfiszidó provokáció egy dagadt feministától
Mit mond a feleséged mikor beszéltek a kapcsolatotokról? A gyerekek hogyan vélekednek róla? Családi programokon hogyan viszonyul egymáshoz a család? Eddig is rád hárult a háztartásvezetés, vagy a kapcsolatok romlásával változtak a szerepkörök?
Mit mondott a pszichológusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!