Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ferfiak, engedi magát szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, engedi magát szeretni a feleségetek? Nők, szeret a férjetek?

Figyelt kérdés

Tapolyai Emoke szexualpszichologus sablonszeruen hallja ezeket a sirámokat noktol es ferfiaktol, akik hozzafordulnak.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Hogyan nem engedi magat szeretni a feleseged?

Mibol erzed ugy, hogy nem szeret a ferjed?

2022. febr. 9. 14:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

A gyakorlatban ez azt jelenti hogy sokszor a nők nem nőként viselkednek.

Másképpen gondolkodunk mi nők, és teljesen máshogyan a férfiak. Ha hallgattál ilyen videokat, akkor nagyjából tudod mik a női feladatok mik a férfiaké.

Ha a férjed pl meglep valamivel, és te azt mondod jaj nem kellett volna, akkor ő azt el is könyveli hogy hiába fáradozom, a nő nem ertékeli.

Vagy ha segiteni szeretne valamiben, és azt mondjuk hogy nem kell. Megint feleslegesnek fogja érezni magát.

Mindenáron ki akarjuk szolgálni a férfit, de neki nem anyukára van szüksége, hanem társra. Ezekkel nem engedjük hogy a férfi szeressen és ezt kimutassa felénk.

Akkor tudom hogy baj van a kapcsolatunkban ha már nem tudom őt megmozdítani.

2022. febr. 9. 14:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. febr. 9. 14:30
 3/10 A kérdező kommentje:

En arra gondoltam, hogy pl. a feleseg ugy nem engedi magat szertni, hogy nem szertkezik. Mert a ferfi legjobban a szeretkezessel fejezi ki a szerelmet.

Tudtok meg peldakat mondani?

Legjobb lenne sajat pelda.

2022. febr. 9. 14:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Mibol erzed ugy, hogy nem szeret a ferjed?

Szerintem pelda lehet erre, hogy: a ferjem nem mondja, hogy szeret vagy nem elegszer. Én mondom neki, o pedig nem mondja viszont ki. Ez nem velem torteni meg, csak példálózok.

2022. febr. 9. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A ferfi pont nem a szexszel fejezi ki a szerelmét..alapokban reng az elmeleted.
2022. febr. 9. 14:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerinted mivel fejezi ki a ferfi? Te mit gondolsz errol? Kifejtened bovebben? Amugy ferfi vagy?
2022. febr. 9. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok az emberek nem engedik, hogy mások szeressék őket, akik magukat sem szeretik, nem hiszik el, hogy szerethetőek, vagy azt hiszik nem érdemlik meg a szeretet. Ez gyermekkorra vezethető vissza, a szülőkkel való kapcsolat általában, ahol kutakodni kell, ilyen esetekben. Ezért is van sokszor, hogy valaki katasztrofális kapcsolatban marad benne, mert igazságszerint neki ez mélyen legbelül komfort. Aki jól bánna vele az "gyanús, taszító, unalmas".
2022. febr. 9. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

Elso miert lepontozva.

En se engedek semmit szinte a páromnak, es azt hiszi nekem ő jelentéktelen senki, es siman elvagyok nelkule. És hogy őt csak vmi szexpajtiként kezelem, amugymeg nem is vagyok vele kapcsolatban.

Mindezt azert érzi, mert önálloan megcsinálok elintézek mindent.

Már olyanokat is mondott, hogy használjam már ki annyira várja,pl hívjam ha menni akarok vhova mert elvisz kocsival illetve hiányolja hogy amikor nem vafyunk egyutt ömlengjek neki telon. Ne pedig lesz.rjam egesz napra. meg stb

Ha nem szeret vki azt olyanokbol erzem, hogy pl sajnálja tolem az idejét, azaz szabadidejében ignorál, vagy izzadtságszagu ha ir vmit(kiérződik, hogy kényszeres formularitás csak), nem tisztel, lekezel, lenéz, más nőket preferál, ha hozzá beszélek ő másra figyel, vagy tv, vagy az utca embereit lesi, nem kommunikatív, es olyan egyoldalu az egész mintha csak én vinném az egész kapcsolatot, en ötletelek motiválok teszek tervezek, a másiknak meg elég csak a szex es duguljak el.

2022. febr. 9. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

6.

Olyan dolgokkal.amiket mas nőknek nem tenne meg. Ez a figyelem odaadástol kezdve, akár addig is, hogy a tűzbe is menne érted.

2022. febr. 9. 14:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. febr. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!