Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha a barátnőtök/ feleségetek nem tud sütni- főzni, de szeretné megtanulni?
nem lenne a feleségem, ha nem tudna főzni.
Hajlandóság jó, de édes kevés egy házassághoz!
Férjem üzeni, hogy "én sem tudtam, amikor megházasodtam, mégsem zavarta a páromat. Szóval nem, nem zavar." xD
Egyébként megsúgom: aki olvasni tud, az főzni is. De tényleg. ;)
Nagyon zavar, hogy szeretne megtanulni főzni, de tényleg!!! Inkább mással foglalkozna... -.-
Ne haragudj, csak kicsit értelmetlen a kérdés :)
Főzéshez meg nem is kell tudomány, csak google-t meg mértékegységeket kell ismerni :D
Anyámat pl. többek között ezért hagyta el apám anno - saját bevallása szerint. :D Nyilván voltak más dolgok is, de nagyon zavarta, hogy anyám mindig csak "próbálkozik". (Fiatalon jöttek össze, anyám előtte nem vezetett háztartást.)
Az én párom meg pl. simán csak kikacag, ha valamit elrontok, meg megmondja, hogy legközelebb pl. másképp fűszerezzem, mert neki úgy finomabb, de nem zavarja a bénázásom. :D
Szóval erre nincs egyetemes válasz, mindenki más és más. Ha van késztetés a változtatásra, akkor nagy gond szerintem nem lehet. :)
Ha már feleség, akkor zavar.
Már rég meg kellett volna tanulnia.
Ha még csak barátnő, de van benne akarat, akkor pedig hajrá. Ott a lehetőség, h nőként funkcionáljon.
Engem igen, zavarna. Az ilyen nem is nő.
Selfiezgetni meg órákig pepecselni bezzeg van ideje a tükör előtt. Tipikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!